Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Αξιολάτρευτοι ήρωες(Μάσιμο-Τάμι) με σκοτεινά μυστικά έχουν βάλει σκοπό να σας ξενυχτήσουν .Το πολυαναμενόμενο came back της Γεωργίας Κακαλοπούλου υπόσχεται να προσφέρει στους αναγνώστες όλα όσα προσδοκούν!Δυναμικοί χαρακτήρες ολοζώντανα δοσμένοι, έντονος αισθησιασμός,αγωνία και συγκίνηση για την κατάληξη των ηρώων.Η σαγηνευτική ατμόσφαιρα αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη μέχρι την τελευταία του σελίδα.

Από το οπισθόφυλλο:

Μπορεί μια νεαρή κοπέλα να μεταμφιεστεί σε αγόρι για να εισχωρήσει στα άδυτα μιας αντρικής αθλητικής ομάδας προκειμένου να ανακαλύψει τον δολοφόνο του πατέρα της;
Τίποτα δεν είναι ικανό να κρατήσει την Τάμι μακριά από τον οίκο των Κονσίτο άρα και τη σχολή χάντμπολ Ζέφιρο, στις Συρακούσες. Η μυστηριώδης έλξη που της ασκεί το παλιό αρχοντικό και ο ιδιοκτήτης του, ο κακότροπος και σκληρόκαρδος Μάσιμο, αλλά και η ανάγκη της να αποδοθεί δικαιοσύνη την υποχρεώνουν να πάρει μέρος σε μια ασύλληπτη περιπέτεια, που θα αλλάξει τον ρου της μοίρας.
Η ζώνη της Ντιάνα, ένα πολύτιμο κειμήλιο το οποίο καταράστηκε η πρώτη κοντέσα της οικογένειας Κονσίτο Αρά και στοιχειώνει όλους τους απoγόνους, θα μπλέξει στα γρανάζια της κατάρας τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Ποιος έκλεψε τη ζώνη;
Πώς θα λυθεί η κατάρα που βαραίνει τις πλάτες του Μάσιμο; Ποιος είναι ικανός να γεμίσει με φως την άδεια του καρδιά και να τον σώσει από τον βέβαιο χαμό του;
Αντέχεις ή παραδίνεσαι; Μάχεσαι ή ρίχνεις κουρασμένα το σπαθί και την ασπίδα;
Ο Μάσιμο σηκώθηκε από την καρέκλα του και το δωμάτιο αμέσως έδειξε μικρότερο, καθώς η ψηλή του κορμοστασιά γέμισε τον χώρο.
Για άλλη μια φορά, η Τάμι ταράχτηκε. Αυτός ο άνθρωπος είχε την ικανότητα να την αναστατώνει ακόμη και με τις πιο απλές κινήσεις του.
Οι μαύρες ίριδες των ματιών της έγιναν τεράστιες, καθώς το βλέμμα της ενώθηκε με το δικό του – κοφτερό αδαμάντινο ξυράφι ανάμεσα σε μαύρες βλεφαρίδες.
Ναι, δεν ήταν άνθρωπος. Ήταν ένας σκοτεινός άγγελος. Ένα πλάσμα χαραγμένο από κατάρες, μίση και πάθη, που όμως την είχε γοητεύσει, κάνοντάς τη να τον αγαπήσει με όλο της το είναι.
Ήταν δική του πια

1 σχόλιο:

  1. Ενα βιβλίο που διαβάζεται με μια ανάσα !!! Μια ιστορία αγάπης με μεταφυσικές λεπτομέρειες !! Φράσεις απο το βιβλίο θα μας συντροφεύουν για πολυ καιρό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή