Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΕΩΝΗ ΜΠΡΙΛΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΥΑΣ

Κάποιες φορές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν ένα βιβλίο να το αγαπήσεις, να συγκινηθείς με τα πιο απλά πράγματα που μερικές φορές βρίσκονται εκεί μπροστά σου και δε τα βλέπεις!Αν ψάχνετε για ένα σύγχρονο αισθηματικό βιβλίο είστε εδώ,χωρίς καμιά αμφιβολία !Έχει απίστευτη ένταση νεύρο και ερωτισμό,πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο ,πολλές ανατροπές και υπέροχους ήρωες!! με άλλα λόγια τα έχει όλα.Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
  

 Από το οπισθόφυλλο

Την λένε Εύα Κονταξή, μόλις δεκαεννιά Αυγούστων, σπουδάζει στα ρομαντικά Ιωάννινα και η καταγωγή της είναι από τα μαγευτικά Σύβοτα. Αθεράπευτα ρομαντική και σε αναμονή του έρωτα…
Τον λένε Στέφανο Παπαδόπουλο, ετών τριάντα δύο, υψηλόβαθμο στέλεχος ναυτιλιακής. Ζει και εργάζεται στο σικ Λονδίνο, η καταγωγή του από Αθήνα. Ασυγχώρητα και αμαρτωλά ωραίος!
Συναντιούνται στον γάμο του Δημήτρη και της Χριστίνας, στα Σύβοτα. Σε μια στιγμή αλλάζουν όλα, εκείνη την στιγμή που συνάντησε ο ένας τον άλλον. Η Εύα τον ερωτεύτηκε αμετανόητα και ο Στέφανος, παρά την φιλία που τον ενώνει με τον αδελφό της, δεν κατάφερε να κρατηθεί μακριά της.
Δυο κόσμοι διαφορετικοί. Μεγαλωμένοι σε οικογένειες με διαφορετικά ερεθίσματα και πρότυπα. Η αθωότητα και η σαγήνη της, τον κάνουν να λοξοδρομήσει, ενώ παράλληλα την τραβά σε έναν δρόμο που ξημερώνει, άθελά τους, δυσκολίες και συγκρούσεις συμφερόντων.
Μια ιστορία αγάπης και έρωτα, που οι νεράιδες καλούνται να αποδείξουν αν το καλό νικά πάντα το κακό… Αν τα όνειρα κοστίζουν και αν οι ελπίδες χάνονται… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου