Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΑΓΡΙΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ KIMBERLEY FREEMAN ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑΕίναι φορές που τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα που βιώνεις όταν διαβάζεις ένα βιβλίο...Αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ με το συγκεκριμένο βιβλίο! Θέλω να προσπαθήσω να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα που μου άφησε, φοβάμαι όμως ότι είναι αδύνατον...Υπέροχες μαγικές περιγραφές που σε μεταφέρουν με απόλυτη επιτυχία σε μια άλλη εποχή με μια ιστορία που πραγματικά καθηλώνει ι!!Με μεγάλη μαεστρία ξεδιπλώνεται η υπόθεση με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρίσει και στον πιο απαιτητικό αναγνώστη μια αξέχαστη απόλαυση .το 1/3 είναι γραμμένο στη σημερινή εποχή και τα 2/3 του βιβλίου αφιερωμένα στην ιστορία της Τίλι. Αυτή κρατάει τα σκήπτρα !!Με μάγεψε!!! 


Από το οπισθόφυλλο

Mια συναρπαστική, πολυδιάστατη ιστορία από την επιτυχημένη συγγραφέα του best seller Ο Λόφος με τα Αγριολούλουδα.
1891: Η νεαρή Τίλι παραπαίει ανάμεσα στον τρόμο και στις ενοχές της, όταν το απατηλό της όνειρο για έναν ευτυχισμένο γάμο γίνεται τελικά εφιάλτης. Αποφασισμένη να απομακρυνθεί όσο περισσότερο μπορεί από τις Αγγλονορμανδικές Νήσους, δίνει στον εαυτό της μια καινούρια ευκαιρία και δέχεται μια θέση εργασίας στο Μόρτον Μπέι της Αυστραλίας, ως γκουβερνάντα της Νελ, της έφηβης κόρης του διευθυντή των τοπικών φυλακών. 
Η Τίλι πρέπει να κρατήσει το παρελθόν της κρυφό και να καταπολεμήσει την ερωτική έλξη που νιώθει για τον πατέρα της μαθήτριάς της, τον Στέρλινγκ Χολτ, αλλά δεν γνωρίζει πως η Νελ παρακολουθεί κάθε της κίνηση και την καταγράφει σε μικρά ημερολόγια που κρύβει σε όλο το σπίτι.
2012: Η επιτυχημένη μυθιστοριογράφος Νίνα Τζόουνς αντιμετωπίζει μια επαγγελματική κρίση, καθώς πιστεύει ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει το τελευταίο της βιβλίο, ενώ συγχρόνως παλεύει και με τις απογοητεύσεις της προσωπικής της ζωής.
Όταν μια καταιγίδα προκαλεί ζημιές στο σπίτι της στο Νησί της Φωτιάς, αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί για ένα διάστημα, ώστε να επιβλέψει τις επισκευές: είναι η ιδανική δικαιολογία για να αφήσει τα προβλήματά της πίσω της, στην ενδοχώρα. Η Νίνα θα ανακαλύψει, κρυμμένες μέσα στους τοίχους του παλιού σπιτιού, μερικές σελίδες από το ημερολόγιο της προγιαγιάς της. Και τότε, αρχίζει να ξετυλίγεται ένα μυστήριο, το οποίο η Νίνα είναι αποφασισμένη να λύσει.

Παρόλο που μια μεγάλη χρονική απόσταση χωρίζει αυτές τις δύο ιστορίες, το παλιό σπίτι θα αλλάξει τη ζωή των δύο γυναικών. Η Νίνα θα ανακαλύψει πως τα μυστικά δεν μένουν ποτέ κρυφά μέχρι το τέλος,ενώ η Τίλι θα μάθει πως αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να εμπιστεύεσαι την καρδιά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου