Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ (Me Before You #1) JOJO MOYES ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣΑπό που να αρχίσω και που να τελειώσω ειλικρινά δεν ξέρω!!!Καθημερινά πράγματα που τα έχεις δεδομένα παίρνουν άλλη άξια διαβάζοντας αυτη την εκπληκτική ιστορία..Σε βάζει μέσα στην υπόθεση τόσο χαλαρά, που δε μπορείς να φανταστείς τα συναισθήματα που θα βιώσεις διαβάζοντάς το, γραμμένο με τόση μαεστρία με φόρτισε συναισθηματικά σε σημείο που με ισοπέδωσε!!Νόμιζα οτί ήμουν προετοιμασμένη... πόσο λάθος έκανα!!! τα δάκρυα έπεφταν ανεξέλεγκτα σε ανύποπτο χρόνο, προς το τέλος του βιβλίου τα μάτια μου ήταν αδύνατο  να διακρίνουν τα γράμματα   !!!!.θα πρέπει να κατέβουν όλα τα αστέρια του ουρανού για να μπορέσεις να αξιολογήσεις αυτό το διαμάντι!!!!Μην το χάσετε και αν το ξεκινήσετε να έχετε μαζί σας πάκους από χαρτομάντηλα!!!

Από το οπισθόφυλλο

Η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κανείς για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ' αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα.

Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχει στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, επίσης, ότι τα πάντα του φαίνονται αδιάφορα και ξέρει με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σ' αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του.

Τελικά, κανένας από τους δυο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου