Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Δανείζομαι μια φράση του βιβλίου. Αγαπώ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ .Έτσι ακριβώς αγάπησα και εγώ το συγκεκριμένο βιβλίο! Σφύζει από ένταση αγωνία μυστήριο και φυσικά δεν του λείπουν οι μεγάλες ανατροπές.Το ερωτικό στοιχείο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από μέσα μιλάμε για την κυρία Ευσταθίου που εδώ και χρόνια κρατά τα σκήπτρα της περιπέτειας και του έρωτα. Ήρωες που κυρίως θα τους λυπηθείς για το ότι έχουν βιώσει στη μέχρι τώρα κατεστραμμένη τους ζωή. Στην πορεία της ιστορίας θα καρδιοχτυπήσεις για την εξέλιξη της ιστορίας τους... Έμιλι και Μάνος υπόσχονται να σας κατακτήσουν γήινοι ερωτεύσιμοι γεμάτοι ανθρώπινες αδυναμίες ( λάθη πάθη πολλές φοβίες ) μπλέκουν σε ένα γαϊτανάκι που τους κρατά δέσμιους της μοίρας τους 14 χρόνια . Μια σχέση αρχικά μίσους από το ένα στρατόπεδο και ένοχης από το άλλο που δεν αργεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα .Πλοκή τελείως κινηματογραφική και συγχρόνως σκοτεινή που ξεδιπλώνεται όσο διαβάζεις και φτάνεις στο τέλος της.Η Κ. Ευσταθίου επιστρέφει με μια γραφή πιο λυρική από κάθε άλλη φορά και με μια ιστορία που θα κάνεις τα πιο απίθανα σενάρια του μυαλού σου!!!Αυτό ακριβώς έπαθα η ασταμάτητη δράση και οι γρίφοι της πλοκής της με έκαναν συνέχεια να προσπαθώ να μαντέψω !!!Τώρα άλλο αν μάντεψα σωστά ή όχι(μου την έφερε μια χαρά) αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!  
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η ζωή της Έμιλι Ρομάνη γίνεται συντρίμμια εξαιτίας της δολοφονικής μανίας ενός άντρα που η αστυνομία αποκαλεί Κυνηγό.

Ο έγκριτος εγκληματολόγος Μάνος Κορυζής, στην προσπάθειά του να τον παγιδεύσει, κάνει ένα κρίσιμο λάθος και αργότερα οδηγείται άδικα στη φυλακή.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Κυνηγός επιστρέφει αποφασισμένος να ολοκληρώσει το παρανοϊκό του έργο.
Η Έμιλι και ο Μάνος συμμαχούν εναντίον του, με τις διαφορές τους να μοιάζουν αγεφύρωτες. Εκείνη, επιτυχημένη δημοσιογράφος πλέον, δεν τον έχει συγχωρήσει για το λάθος του.
Εκείνος, αληθινό θηρίο πια, κουβαλάει μια ψυχή γεμάτη σκοτάδια.
Οι δυο άσπονδοι σύμμαχοι εμπλέκονται σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό από την Αθήνα ως τις σαβάνες της βόρειας Αυστραλίας, αντιμετωπίζοντας θανάσιμους κινδύνους που μετατρέπουν το σκοτάδι γύρω τους σε έρεβος.
Η αγάπη που αρχίζει να γεννιέται δείχνει αποκαρδιωτικά εύθραυστη.
Ο δρόμος μέχρι το χάραμα φαντάζει μακρύς.
Και είναι πολλοί οι κίνδυνοι που παραμονεύουν στις σκιές πριν χαθεί η νύχτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου