Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Ένα σαγηνευτικό ταξίδι ζωντανό σαν κινηματογραφική ταινία με ρεαλιστικούς χαρακτήρες έλαβε τέλος.Η Jojo Moyeς που με κέρδισε με τον πριν έρθεις εσύ βγήκε αντάξια των προσδοκιών μου για άλλη μία φορά.Οι ήρωες των βιβλίων της με μία λέξη σπανίζουν προσφέρουν ανιδιοτελή αγάπη !!!Άκρως συγκινητικό και τρυφερό προσφέρει στον αναγνώστη μια πρώτης τάξεως λογοτεχνική εμπειρία. Γραμμένο σε δύο εποχές με ένταση μυστικά και ανατροπές που κορυφώνονται όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου.Από τα βιβλία που δε ξεχνάς όσα χρόνια και αν περάσουν.
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Το 1916, ο Γάλλος ζωγράφος Εντουάρ Λεφέβρ αφήνει την πολυαγαπημένη του Σοφί για να πολεμήσει στο Μέτωπο. Προτού φύγει, όμως, ζωγραφίζει ένα μοναδικό πορτρέτο της, το οποίο η Σοφί φυλάει σαν κόρη οφθαλμού.
Όταν η μικρή της πόλη πέφτει στα χέρια των Γερμανών, το πορτρέτο θα συγκινήσει τον Γερμανό διοικητή Κατοχής και θα γίνει η αιτία η κοπέλα να ρισκάρει τα πάντα –οικογένεια, υπόληψη, ακόμα και την ίδια της τη ζωή– σε μια ύστατη ελπίδα να ξαναδεί τον αγαπημένο της μια τελευταία φορά.

Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, το ίδιο αυτό πορτρέτο δωρίζεται στη Λιβ από τον σύζυγό της, λίγο πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του. Η ομορφιά του της θυμίζει τον λίγο καιρό που έζησαν μαζί. Όταν, όμως, θα αποκαλυφθεί η σκοτεινή ιστορία του πίνακα, η Λιβ θα κινδυνεύσει να χάσει τη μοναδική σπίθα αγάπης που ένιωσε από τη μέρα που έχασε τον άντρα της…
Δύο νέες γυναίκες∙ τις χωρίζει ένας αιώνας, τις ενώνει η αποφασιστικότητά τους να παλέψουν γι’ αυτό που αγαπούν περισσότερο, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου