Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΑΛΦΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ


Το συγκεκριμένο ανάγνωσμα αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για μένα!Από τα βιβλία που δε θέλεις να αφήσεις απο το χέρι σου παρά μόνο όταν έχεις ήδη φτάσει στην τελευταία σελίδα.Λόγος απλός με πλοκή που τρέχει και ήρωες που πείθουν χωρίς ανούσιες περιγραφές και βαρετές επαναλήψεις! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα μυθιστόρημα?
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Δύο ιστορίες, ένας μεγάλος έρωτας, ένα ασυγκράτητο πάθος που αναζητά την ολοκλήρωσή του.

Πόσο ισχυρά είναι τα πρέπει και πόσο τα θέλω; Ποια θέση έχουν στις ζωές μας;

Σε μία κοινωνία δέσμια των προκαταλήψεων και του καθημερινού μόχθου για επιβίωση ο έρωτας θεωρείται πολυτέλεια.

Η ηρωίδα σε αυτό το βιβλίο είναι η ενσάρκωση όλων των χαμένων ονείρων που πασχίζουν να ξαναγεννηθούν, όχι με το πέρασμα του χρόνου αλλά με το πέρασμα της ΖΩΗΣ.

Λένε πως ο χρόνος επουλώνει τις πληγές, αλλά μπορεί να σβήσει τις μνήμες; Ένα γύρισμα της μοίρας και το παρελθόν έρχεται πάλι μπροστά. Πρέπει ν’ αντισταθεί στη δύναμή του. Μπορεί όμως;

Κι έτσι το ταξίδι ξεκινάει… Μυρωδιές, γεύσεις, εικόνες, ήχοι και συναισθήματα θα σας οδηγήσουν εκεί…
…Στο άλφα της Ιθάκης μου
.

2 σχόλια:

  1. Καλή η πρώτη προσπάθεια της συγγραφέως αφήνοντάς μου όμως την αίσθηση ότι ήθελε κάτι παραπάνω.Εύχομαι το επόμενο έργο να ξεπεράσει το ΑΛΦΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τον ειλικρινή σχολιασμό αγαπημένη Georgette!Στόχος μου πάντα είναι η εξέλιξη...Λένα τι να πω για σένα, ξέρεις!!!!!!<3 Περιμένουμε πολλές πολλές βιβλιοαπόψεις!!! Lia περιμένω εναγωνίως να διαβάσεις την γυναίκα από τον Ζάγκρεμπ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή