Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΒΡΕΣ ΜΕ......ΕΚΤΟΡΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο !Τελείως κινηματογραφικό τα πάντα ανατρέπονται,μέχρι τη τελευταία στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο.Απλή και κατανοητή γραφή με νεύρο και ένταση.Διαβάζεται με μια ανάσα Το μόνο μείον του βιβλίου η κάκιστη επιμέλεια του.Οι λάτρεις της περιπέτειας και της αγωνίας θα το αγαπήσουν.
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Δύο αδέρφια, τρεις οικογένειες. Ένα παιχνίδι ζωής, ένα ασταμάτητο κυνηγητό χωρίς όρους και κανόνες. Το πέπλο του μυστηρίου ριγμένο πάνω σε τέσσερεις πόλεις: Μόναχο, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Πράγα. Η μοίρα του θανάτου ήταν η αρχή. Η δίψα για εκδίκηση η συνέχεια. Η απληστία και η εξουσία, οδηγοί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Όμως, ποιός είναι αυτός που καθορίζει τα όρια της εκδίκησης και ποιός αυτός που ορίζει το μέτρο της αγάπης; Τί μπορεί να συνδέει έναν επιτυχημένο οικονομολόγο, ένα ανερχόμενο αστέρι της ροκ σκηνής, έναν Ρώσο μαφιόζο, μια καταξιωμένη γιατρό, έναν διεφθαρμένο δικαστή και έναν έντιμο αστυνομικό; Πόσες ζωές πρέπει να θυσιαστούν, ώστε η μοίρα ενός ανθρώπου να επηρεάσει το πεπρωμένου ενός άλλου; Ο έρωτας, η αγάπη, η φιλία, η συνείδηση, ενάντια στο χρήμα, στο μίσος, στην κακία, στην αλαζονεία. Ποιός, άραγε, θα βγει νικητής;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου