Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Η Μαρία Στεφάνου με καθήλωσε για άλλη μια φορά!!Το ξεκίνησα χωρίς να διαβάσω καμιά κριτική που θα μου αποκάλυπτε μυστικά από το βιβλίο.Έγινε η προέκταση του χεριού μου μέχρι να φτάσω στην τελευταία του σελίδα!.Γλυκό, τρυφερό, ερωτικό γραμμένο με νεύρο και ένταση που ξεχειλίζει έτσι που να σε κάνει να μη θες να το αφήσεις από το χέρι σου.Δεν ξέρω ειλικρινά ποια ηρωίδα και ποια ιστορία αγάπησα περισσότερο γιατί η συγγραφέας έπλασε απόλυτα ρεαλιστικούς χαρακτήρες που είχαν τη δύναμη να με συναρπάσουν και να με συγκινήσουν με την υπέροχη και ξεχωριστή ιστορία τους. Έζησα το κάθε λεπτό μαζί τους καρδιοχτύπησα πόνεσα συγκινήθηκα και στο τέλος λυτρώθηκα.

Από το οπισθόφυλλο:

Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.

Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.

Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου