Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Αν και αρκετά αργό στην αρχή στην πορεία του κατάφερε να με συγκινήσει και να με κάνει να αγωνιώ για την κατάληξη των ηρώων. Αντάξιο σίγουρα με τα προηγούμενα βιβλία τους.Ανείπωτη χαρά πλημμυρίζει την ψυχή μου όταν κάποιοι συγγραφείς έχουν το χάρισμα και καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία να με ταξιδέψουν σε κόσμους τόσο διαφορετικούς !Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος.
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
«Έτσι είναι οι αληθινές αγάπες, αγόρι μου… γεμίζουν ολότελα την καρδιά και την ψυχή μας! Μόνο που πολλές φορές, όπως η μεταξένια αγάπη, κρύβουν μέσα τους θυσία βαριά, θυσία της ελευθερίας, θυσία της ίδιας της ζωής, θυσία που πιότερο μεγάλη δεν υπάρχει…»

Η νεαρή και επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Αντζέλικα Ρινάλντι φεύγει εσπευσμένα από το Μιλάνο και καταφεύγει στο άγνωστο ως τότε για εκείνη Σουφλί, ψάχνοντας απεγνωσμένα καταφύγιο από τα αδιέξοδα που την κατακλύζουν. Εκεί, την περιμένει μία έκπληξη που θα τη γυρίσει πίσω στο παρελθόν και θα της δείξει πως τελικά η ζωή υφαίνεται με το πιο σπάνιο, με το πιο πολύτιμο μετάξι!

Αργυρώ… Ένα κορίτσι ατίθασο, μεγαλωμένο σε ένα περιβάλλον με πειθαρχία και αυστηρούς κανόνες. Μία κοπέλα περήφανη που δε θα συμβιβαστεί με αυτό που η μοίρα της έχει γραμμένο. Θα ερωτευτεί παράφορα και θα γευτεί την πίκρα της προδοσίας. 

Άγγελος… Ένα αγόρι ευαίσθητο, δεμένο με τον τόπο του και την καλλιέργεια του μεταξιού. Ένας άντρας ικανός να πάρει αποφάσεις που θα κάνουν την καρδιά του να ματώσει. Ώσπου κυνηγημένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος θα ψάξει τη λύτρωση.

Από την ακριτική «Πόλη του Μεταξιού» και την πολυσύχναστη ιταλική «Πρωτεύουσα της Μόδας» έως τα βάθη της σαγήνης Ανατολής, γύρω από τα τούβλινα μεταξουργεία και τους ακούραστους σηροτρόφους, τους οίκους μόδας και τα υπέρλαμπρα ντεφιλέ, γεννιέται μία ιστορία ποτισμένη με όνειρα, επιθυμίες και εγωισμούς, θυσίες ζωής, διλλήματα καρδιάς, μα πάνω απ’ όλα, με αληθινή, απόλυτη, μεταξένια αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου