Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΥΛΟΥ ΤΕΙΛΟΡ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ


Γραφή που τρέχει , ένα βιβλίο γεμάτο από έρωτα μυστήριο αγωνία μυστικά και προδοσία.Γραμμένο σε 2 εποχές κάθε κεφάλαιο και άλλη εποχή.Τα μυστικά έρχονται σιγά σιγά στο φώς όσο διαβάζεις την ιστορία του.Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή αλλά συγχρόνως μου άφησε μια μεγάλη πίκρα για την κατάληξη της μιας ιστορίας τόσο άδικη.Δε θα γράψω τίποτα άλλο για να μη προδώσω τα μυστικά του βιβλίου.Αν πέσει στο χέρι σας διαβάστε το.

  
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Είναι 1965 και η νιόπαντρη Αλεξάντρα συνειδητοποιεί ότι ο γάμος της ήταν ένα λάθος. Όταν συναντά τον αληθινό έρωτα, ακολουθεί τον αγαπημένο της στον πατρογονικό του πύργο. Εκεί η ζωή της είναι ονειρεμένη μέχρι τη στιγμή που αρχίζει να την τσακίζει το βάρος μιας τρομερής υποψίας.

Στη σημερινή εποχή νέος πυργοδεσπότης είναι ο γιος της. Η νέα γυναίκα του, ερωτευμένη και γεμάτη ζωή, προσπαθεί να φωτίσει το σκοτεινό κάστρο και να γιατρέψει την καρδιά του άντρα της που ποτέ δεν έπαψε να βασανίζεται… Για ποιο λόγο τον εγκατέλειψε ξαφνικά η μητέρα του; Τι απέγινε όταν χάθηκε απ’ τη ζωή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου