Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ -JOJO MOYES (Me Before You #2) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αν το πάρουμε ως ένα ξεχωριστό βιβλίο είναι καλό ! Τη γραφή της Jojo Moyes την γνωρίζουμε δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ως προς τη γραφή το story πάλι είναι καλό οι αστείες ατάκες η συγκίνηση δεν λείπουν!! Αν κάνεις όμως το λάθος να το συγκρίνεις με το before you εκεί καίγεται τελείως γιατί το προηγούμενο ήταν ένα μαγικό βιβλίο.Το ξέρω η Λου έπρεπε να προχωρήσει στη ζωή της και ίσως με αυτή τη λογική το έγραψε.Σίγουρα δεν έχασα τον χρόνο μου αλλά δεν μπόρεσε να μου αφήσει σε καμιά περίπτωση τα συναισθήματα που βίωσα όταν διάβασα το πριν έρθεις εσύ!!


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Πώς προχωράς αφού χάσεις τον άνθρωπο που αγαπάς; Πώς ξαναχτίζεις τη ζωή σου απ’ την αρχή;

Η Λουίζα Κλαρκ δεν είναι πια ένα συνηθισμένο κορίτσι. Ύστερα από τους έξι μήνες που πέρασε με του Γουίλ Τρέινορ, πασχίζει να τα καταφέρει χωρίς αυτόν. Όταν ένα απίστευτο ατύχημα την αναγκάζει να γυρίσει στο πατρικό της και στην οικογένειά της, αισθάνεται ότι είναι ακριβώς πίσω στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε.

Το σώμα της αναρρώνει αλλά η ψυχή της θέλει βοήθεια. Κι έτσι η Λου καταλήγει στο υπόγειο μιας εκκλησίας με τα μέλη μια ομάδας ψυχολογικής στήριξης με τα οποία μοιράζεται σκέψεις, γέλιο και κλάμα. Εκεί θα γνωρίσει και τον Σαμ Φίλντινγκ, τον νοσοκόμο που την έσωσε, τον μόνο που μπορεί να την καταλάβει. Και τότε θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Γουίλ και θα ανατρέψει τα σχέδιά της οδηγώντας την σ’ ένα διαφορετικό μέλλον…

Η συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε και να απολαύσετε κάθε σελίδα, κάθε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου