Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΠΟΤΕ KATHRYN HUGHES ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ


Απροσδόκητα υπέροχο ανάγνωσμα!Λιτή και περιεκτική γραφή, υπέροχη σκιαγράφηση χαρακτήρων και πλοκή που κρατά τις αισθήσεις σε επιφυλακή από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα!Τέλεια αρμονία παντού.Είναι το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως που κυκλοφορεί στη χώρα και ελπίζω πλέον και σε επόμενα. Με κέρδισε από το πρώτο δευτερόλεπτο συγκινήθηκα έκλαψα θύμωσα λυτρώθηκα. Τόσα συναισθήματα τα ένιωσα όλα στο μέγιστο βαθμό!Ελπίζω να δούμε σύντομα στην Ελλάδα και άλλα βιβλία της. Τελικά κάποια βιβλία δεν έχουν την ανάλογη διαφήμιση αλλά σου κάνουν το ''κλικ''από την αρχή! Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν έπαιξε ρόλο το ένστικτό μου και δεν βγήκα χαμένη αντίθετα κερδισμένη .Μην το προσπεράσατε!! 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Η Τίνα Κρεγκ, ψάχνοντας μια μέρα στις τσέπες ενός μεταχειρισμένου κοστουμιού, βρίσκει ένα παλιό γράμμα. Ο φάκελος είναι σφραγισμένος, χωρίς να έχει ποτέ ανοιχτεί. Όταν ανοίξει το γράμμα και το διαβάσει, θα αλλάξει η ζωή της για πάντα.


Κάποτε, μια ιστορία αγάπης έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι, στην πιο σκοτεινή μας ώρα, η ελπίδα ανάβει ένα κερί για να μας φωτίσει το δρόμο. Ανακαλύψτε το βιβλίο που αιχμαλώτισε τις καρδιές χιλιάδων αναγνωστών παγκοσμίως και έγινε Νο1 best selle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου