Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ LUCINDA RILEY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Αν και το πρώτο από τα εφτά βιβλία, σε γενικές γραμμές δεν αφήνει κενά παρά μόνο όσα χρειάζονται για να καταλάβεις ότι θα υπάρξει συνέχεια.Γνώρισα τη γραφή της με το λουλούδι του θερμοκηπίου το οποίο λάτρεψα στη συνέχεια έμαθα ότι το πατρώνυμό της είναι Lucinda Endmons και εκεί συνειδητοποίησα ότι έχω διαβάσει και άλλα δικά της βιβλία.Η γραφή της σίγουρα με έχει κερδίσει.Οι κόρες των αστεριών θα σας αιχμαλωτίσουν, θα σας συγκινήσουν και σίγουρα θα σας ταξιδέψουν στο Παρίσι και φυσικά στο Ρίο όπου θα μάθετε μέσα από την υπέροχη πλοκή αυτού του μυθιστορήματος με όμορφες και λιτές περιγραφές την ιστορία του Χριστού του Λυτρωτή .Οι ήρωες θα πάρουν ζωή και θα σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινάει στις αρχές του 20 αιώνα και συνεχίζει μέχρι σήμερα.Το βιβλίο θα σας χαρίσει εγγυημένα μια αξέχαστη απόλαυση και θα περιμένετε με ανυπομονησία τη συνέχεια του που έρχεται στις 8 Ιουνίου από τις εκδόσεις Διόπτρα.
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Περιγραφή:
Η Μαία Ντ’ Απλειάζ και οι πέντε αδελφές της συγκεντρώνονται στο πατρικό τους σπίτι, την Ατλαντίδα –ένα πανέμορφο, απομονωμένο κάστρο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης– όταν μαθαίνουν ότι ο λατρευτός πατέρας τους, ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος που εκείνες αποκαλούν Πα Σαλτ, έχει πεθάνει.
Η Μαία και οι αδελφές της είχαν όλες υιοθετηθεί από τον Πα Σαλτ, όταν ήταν ακόμα μωρά. Με την ξαφνική είδηση του θανάτου του συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια ωθώντας την καθεμία τους στην αναζήτηση της αληθινής καταγωγής της.
Η Μαία θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου, σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια για να βρει πώς ξεκίνησε η δική της ιστορία…

Πριν από ογδόντα χρόνια, στην Μπελ Επόκ του Ρίο, το 1927, ο πατέρας της Ιζαμπέλα Μπονιφάτσιο φιλοδοξεί να καλοπαντρέψει την κόρη του για να μπει στους κόλπους της αριστοκρατίας. Στο μεταξύ, ο αρχιτέκτονας Έτορ ντα Σίλβα Κόστα έχει αναλάβει το έργο της ανέγερσης ενός αγάλματος, που θα ονομαστεί Χριστός Λυτρωτής, και πολύ σύντομα θα ταξιδέψει στο Παρίσι για να βρει τον κατάλληλο γλύπτη που μπορεί να υλοποιήσει το όραμά του.
Η Ιζαμπέλα –γεμάτη πάθος και λαχτάρα να γνωρίσει τον κόσμο– πείθει τον πατέρα της να την αφήσει, προτού παντρευτεί, να πάει μαζί με τον Έτορ ντα Σίλβα Κόστα και την οικογένειά του στην Ευρώπη. Εκεί, στο ατελιέ του γλύπτη Πολ Λαντοφσκί και στα συναρπαστικά καφέ του Μονπαρνάς που σφύζουν από ζωή, γνωρίζει έναν φιλόδοξο νεαρό γλύπτη, τον Λοράν Μπρουί, και καταλαβαίνει αμέσως ότι η ζωή της δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου