Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛΙΑ ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ ΖΑΙΡΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Πολύπλοκοι χαρακτήρες και πλοκή που σε κρατά σε εγρήγορση δεν λείπουν οι ανατροπές. Έντονα τα συναισθήματα όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου. Ανεξήγητες συμπεριφορές ο εγωισμός η απληστία και το πάθος συναγωνίζεται την ανασφάλεια το θυμό και τη θλίψη. Λου η Λουκία αν προτιμάτε μια ηρωιδα που έχει ξεφύγει από τα όρια δεν υπάρχει σωστό ή λάθος δεν υπάρχει τίποτα που να τη συγκρατεί χάνει το έλεγχο και οι όμορφες αξίες της ζωής της περνούν από μπροστά της χωρίς να τις ζει.!! Όπως λέει και η συγγραφέας το ΕΓΩ απογειώνει Έρχεται όμως η στιγμή που πρέπει να πληρώσεις.Θα μπορούσε να λέγεται πάθος και απληστία.Με εξέπληξε ευχάριστα το απόλαυσα από την πρώτη του σελίδα μέχρι την τελευταία. 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Μια γυναίκα που λατρεύτηκε. Που έκανε όλη την Ελλάδα να την ερωτευτεί. Τη στιγμή που γεννήθηκε, ένας νάρκισσος ξεπρόβαλλε το κεφαλάκι του από το χώμα και τα αστέρια πήραν φωτιά. Δώρα μοναδικά της χάρισαν, τα βιολετιά της μάτια. Κι ένα υποκριτικό ταλέντο, αστείρευτο.
Μια ζωή στο κόκκινο, η ζωή της. Κρυμμένη πίσω από λάθη και πάθη, μυστικά και ψέματα. Φόνους, υπεξαιρέσεις, απιστίες και αμαρτίες ανείπωτες.
Κάθε άντρας που βρέθηκε δίπλα της, την ερωτεύτηκε. Κάθε παιδί που γέννησε, τη μίσησε.
Μα δεν την ενδιέφερε διόλου. Τους φερόταν υποτιμητικά. Γιατί δεν είχαν ταλέντο, δεν είχαν ομορφιά, δεν ήταν διάσημοι. Θα έρθει άραγε η στιγμή που θα χαρίσει το βασίλειό της για δυο φιλιά;
Ένα μυθιστόρημα που ανασαίνει τις μυρωδιές του φεγγαριού, βουτάει στο απέραντο γαλάζιο των νησιών μας, γεύεται στάλες από τη γοητεία της Ρώμης, περπατάει ξυπόλητο στον τελευταίο κρυμμένο παράδεισο σε αυτή τη γη. Και τραγουδάει για μια αγκαλιά, χάνεται σε δυο φιλιά...
Γιατί η αγάπη είναι σαν την αλφάβητο. Πρέπει να έχεις κάποιον κοντά σου να σ’ τη συλλαβίσει από την αρχή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου