Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ


Για μια άλλη φορά δικαιώθηκα! Πέρα κάθε προσδοκίας μου. 'Εκρηξη συναισθημάτων σφιχτοδεμένη πλοκή έντονα πάθη με δυνάτες συγκινησεις ζωντανοί ήρωες που άλλους θα λατρέψετε και άλλους θα μισήσετε σε αυτό το έξοχο δοσμένο μυθιστόρημα! Σκοτεινά μυστικά που άνοιγονται μπροστά σου σιγά σιγά όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου και ένας ανεπανάληπτος έρωτας σε μια ιστορία απόλυτης κυριαρχίας που η μαγεία της κρατά ακόμη και αν έχει τελειώσει!Το λάτρεψα!
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Ο Λουγκ ΜακΝάιτ, παγκόσμιο αστέρι του τραγουδιού και του κινηματογράφου, νόθος γιος του Έλληνα μηχανικού Πέτρου Στεργίου και μιας κοπέλας γεννημένης στα Χάιλαντς της Σκοτίας, αποφασίζει να επισκεφθεί την Ελλάδα για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας του: να απαιτήσει το όνομά του από τον ψυχρό και αδιάφορο βιολογικό του πατέρα, έναν άντρα παντοδύναμο και διεφθαρμένο.
Στην πρώτη συνάντηση μαζί του γνωρίζει και την πρώην σύζυγό του, μια νεαρή γυναίκα που κουβαλά παλιά ψυχικά τραύματα από τον αδυσώπητο Στεργίου.
Σε μια απρόσμενη συμμαχία, οι δυο τους θα αποφασίσουν να πολεμήσουν τον άνθρωπο που σημάδεψε τις ζωές τους, ενώ παράλληλα ένας εκρηκτικός έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους.
Επικίνδυνα μυστικά, πολιτικές ίντριγκες, διαφθορά, σκοτεινές προσωπικές ιστορίες και ένας φόνος θα υφάνουν τον καμβά της ιστορίας αυτού του σφοδρού έρωτα. Μια περιπέτεια γεμάτη αναπάντεχες εξελίξεις
και ανατροπές θα ενώσει τους άγριους ανέμους των υψιπέδων της Σκοτίας με τη γλυκιά λιακάδα της Ελλάδας και την αλμύρα της θάλασσάς της.
 (less)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου