Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΨΙΘΥΡΟΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ


Ιλιγγιώδης ρυθμός αγωνία ένταση και αισθημα απο την πρωτη του σελίδα!Ξέρει ποτε ακριβώς να αποκαλυψει και πότε να κρύψει κατι!! με μαγεψε με καθηλωσε! Οχι απλα βγηκε αντάξιο των προσδοκιων μου αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου!!Το λάτρεψα!!Αριστουργηματική πλοκή μυστηρίου που ξετυλιγεται ανάμεσα στο σήμερα και το χθές. Υπέροχοι ηρωες που σε παρασέρνουν στη δινη του πάθους τους με μια ηρωιδα τόσο διαφορετικη σε μια ιστορία που συναρπάζει και τον πιο απαιτητικο αναγνωστη.Συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Ζωές καταστρέφονται μέσα σε μία νύχτα. Η λαίλαπα της φωτιάς κατακαίει ενοχές, αθωότητες, νιάτα και συνειδήσεις. Η εννιάχρονη Σεμίνα Μαργέτη παραδίδεται στο θάνατο της ψυχής της την ώρα που η μητέρα της αφήνει την τελευταία της πνοή ανήμπορη στις φλόγες. Μοναδική αμαρτία της Ηλέκτρας Φωτεινού είναι το ότι ερωτεύτηκε με πάθος λάθος άνθρωπο.

Ένας ο ένοχος, ή μήπως πολλοί;

Δαμιανός, Στέφανος, Ρούσσος. Τρία πρόσωπα που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους τον ρου των γεγονότων.

Κάποιοι εφησυχάζουν και κάποιοι βασανίζονται από ορμητικά ποτάμια αμφιβολίας. Ίσως και ενοχής. Οι ψίθυροι σιγανοί, σχεδόν βουβοί στην αρχή, χρόνο με το χρόνο αρχίζουν να κραυγάζουν.

Και εκείνη, η μικρή Σεμίνα, που από ένα παιχνίδι της μοίρας έχει επιβιώσει, επιστρέφει ως Σεμέλη Σοφιανού είκοσι ένα χρόνια αργότερα, αναγεννημένη από τις ίδιες της τις στάχτες, για να πάρει την εκδίκησή της από τον υπαίτιο της τραγωδίας, ο οποίος ζει και βασιλεύει χάρη στα λεφτά της μητέρας της.

Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται όταν οι σύμμαχοι αποδεικνύονται εχθροί. Και οι εχθροί ίσως είναι εκείνοι που κρατάνε το κλειδί της αγάπης καθώς οι μάσκες πέφτουν.

Θα κοπάσουν μια μέρα οι ψίθυροι στις φλόγες; Θα αποκατασταθεί η αλήθεια; Θα μπορέσει να αναδυθεί η ελπίδα και να σκαρφαλώσει στο σκοτεινό ουρανό, όταν όλοι νόμιζαν πως θάφτηκε κάποτε ολόκληρη στις στάχτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου