Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Είναι πραγματικά κρίμα κάποια βιβλία να μην ακούγονται σχεδόν ποτέ και όταν κάποιος τα ανακαλύπτει τυχαία να μην μπορεί να τα μοιραστεί με τους άλλους γιατί έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν.Σε αυτη την κατηγορία ανήκει το συγκεκριμένο βιβλίο.Νιώθω αφάνταστα τυχερή που υπάρχει στη βιβλιοθηκη μου απο τα τέλη του  2010  μετά απο τα πρώτα τρία χρόνια της κυκλοφορίας του.Υπέροχη και άμεση  γραφή μαγική πλοκή γεμάτη μυστήριο ανατροπές και πρωτοαρχικός ρόλος ο έρωτας με full τα γκάζια .Αν πέσει στα χέρια σας  μην το χάσεται θα γίνει η προέκταση του χεριού σας  είμαι σίγουρη ,όπως έγινε και δική μου!!! 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Η Λιάνα Ραζή, διάσημη ποινικολόγος, είναι εδώ και πέντε χρόνια σε διάσταση με το σύζυγό της, Πέτρο. Όταν αυτός θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία της καλύτερής της φίλης και διευθύντριας γνωστής ψυχιατρικής κλινικής, η Λιάνα θα κληθεί να τον υπερασπιστεί. Προσπαθώντας να εξιχνιάσει το έγκλημα και να τον αθωώσει, θα βρεθεί μπροστά σε καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, μυστικά που θα θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα της, αλλά και την ίδια της τη ζωή. Και τότε, μόνο η συγχώρεση θα μπορέσει να ξαναφέρει τα χαμόγελα στα πρόσωπα αυτών που βαθιά μέσα τους πιστεύουν στην απόλυτη αγάπη...

2 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο βιβλίο μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από παλιά και τώρα με την άποψή σου Λένα μου το υπενθύμισες.Θα φροντίσω κάποια στιγμή να το διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν το έχεις στα χέρια σου πιάστο άμεσα!Αν σου αρέσουν τα αισθηματικά θα το λατρέψεις.

      Διαγραφή