Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΕΚΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ


Μόλις έπεσαν οι τίτλοι του τέλους!Έκρηξη και ανατροπή συναισθημάτων που δε περιγράφεται παρά μόνο διαβάζεται.Αν σας άρεσε το πρώτο βιβλίο της Τέκου το συγκεκριμένο ΤΟΤΕ θα το λατρέψετε.Συνεχώς αυξανόμενη ένταση άψογα σχεδιασμένη πλοκή ήρωες πιστευτοί με πολλές αδυναμίες πάθη και λάθη που δε διστάζουν να φέρουν τα πάνω κάτω στα συναισθήματα που νιώθεις για αυτούς. Έρωτες λάθη πάθη οργή προδοσίες λύπη λύτρωση όλα αυτά τα συναισθήματα περνάνε απο μπροστά σου τα ζεις στο μέγιστο βαθμό, όχι με την ίδια σειρά απαραίτητα. Αυτό το βιβλίο τα έχει πραγματικά ΟΛΑ. Θα κατακτήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 
Περίμενε, μη φεύγεις. Δεν σε κατηγορώ. Σκέψεις κάνω, προσπαθώντας να καταλάβω αν με αγάπησες ποτέ. Με αγάπησες; Την ένιωσα την αγάπη σου τόσες φορές να μ’ αγκαλιάζει σαν ζεστό πανωφόρι, δεν μπορεί να έκανα τόσο λάθος. Ίσως με αγάπησες διαφορετικά, με τον τρόπο τον δικό σου, ίσως να έπρεπε να δεχτώ αυτό το είδος έρωτα που μου πρόσφερες και να μην ψάχνω κάτι περισσότερο.
Δύο αδελφές, η Παρασκευούλα και η Ελπίδα, βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση από τα παιδικά τους χρόνια. Η μία όμορφη, λαμπερή, πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις, η άλλη χαμηλών τόνων και εσωστρεφής, περνά απαρατήρητη. Το πένθος που θα ξεσπάσει στην οικογένειά τους, σε συνδυασμό με την ιταλική κατοχή στη Σύμη, θα τις οδηγήσει στην Κωνσταντινούπολη. Για μια στιγμή θα έρθουν κοντά, αλλά σύντομα ο ανταγωνισμός τους θα αναζωπυρωθεί. Η Παρασκευούλα θα γνωρίσει τον Παύλο και θα αγαπηθούν ολοκληρωτικά. Το ζευγάρι θα μετακομίσει στην Αλεξάνδρεια, ενώ η Ελπίδα θα βρεθεί παράφορα ερωτευμένη με τον άντρα της αδελφής της. Θα προσπαθήσει να ξεχαστεί σε μια τακτοποιημένη ζωή, όπου θα αγαπηθεί αλλά δεν θα αγαπήσει, καθώς το μυαλό της θα ταξιδεύει συνεχώς στον Παύλο, και στη φαντασία της θα βιώνει τον απόλυτο έρωτα μαζί του. Η μοίρα όμως, μέσα από συμβάντα σημαδεμένα με τρέλα, απόρριψη, καταπιεσμένους πόθους, καταστροφικά αισθήματα, θα μπλέξει τις ζωές τους σε ένα κουβάρι, και στο τέλος θα τις ξεβράσει σε μια θάλασσα δακρύων και τύψεων, με την ανάγκη για συγχώρεση αμοιβαία, προκειμένου να αντέξουν το βάρος των πράξεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου