Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ LUCINDA RILEY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ο τρόπος γραφής της συγγραφέως γνωστός πλέον σε όλους. Πρόκειται για την συνέχεια της επιτυχημένης σειράς "Οι κόρες των αστεριών". Είναι το δεύτερο βιβλίο που κυκλοφορεί στη χώρα μας. Κάθε βιβλίο και μια αυτοτελής ιστορία γραμμένη με τέτοιο τρόπο που να μην αφήνει κενά αλλά ούτε να αναλώνεται σε επαναλήψεις για να γεμίσει τις 743 σελίδες!!! Στην κόρη του κεραυνού παρακολουθούμε από κοντά τη προσωπική ζωή της Άλι. Μετά από ένα παιχνίδι της μοίρας έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της και αυτό της δίνει το έναυσμα να ψάξει και να βρει τις ρίζες της. Μεταφερόμαστε στη Νορβηγία και μαθαίνουμε για τη ζωή των προγόνων της. Διαφορετικό το δεύτερο βιβλίο της επταλογίας αλλά εξίσου υπέροχο. H ιστορία της Άννα και του Γιενς θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και όσο προχωράτε προς το τέλος του βιβλίου, διάφορα μυστικά θα αποκαλύπτονται μπροστά σας. Αναμένω με μεγάλη ανυπομονησία το τρίτο μέρος και της ζωή της Σταρ της τρίτης αδερφής. Η συγγραφέας και σε αυτό το βιβλίο όπως και στο προηγούμενο δίνει bonus το πρώτο κεφάλαιο από το επόμενο της βιβλίο .Σε αυτό το bonus κεφάλαιο λοιπόν με αριστοτεχνικό τρόπο εξιτάρει τη φαντασία και η προσμονή για το επόμενο γίνεται μεγαλύτερη!! Ελπίζω να μην περιμένουμε ένα χρόνο για να το δούμε και αυτό στη χώρα μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η Άλι Ντ’ Απλειάζ πρόκειται να αγωνιστεί σε έναν από τους πιο επικίνδυνους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, όταν ξαφνικά μαθαίνει για τον αναπάντεχο, μυστηριώδη θάνατο του θετού πατέρα της. Επιστρέφοντας άρον άρον στο πατρικό της σπίτι για να συναντηθεί με τις πέντε αδελφές της, ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της –ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος που οι κόρες του αποκαλούν τρυφερά Πα Σαλτ– έχει αφήσει στην καθεμία τους ένα δελεαστικό στοιχείο για να ανακαλύψουν την αληθινή καταγωγή τους.
Παράλληλα, η Άλι έχει ξεκινήσει πρόσφατα έναν βαθιά παθιασμένο ερωτικό δεσμό που θα αλλάξει για πάντα τη μοίρα της. Τώρα, όμως, που στη ζωή της έχουν έρθει τα πάνω-κάτω πια, αποφασίζει να αφήσει τους αγώνες ανοιχτής θάλασσας και να ακολουθήσει το στοιχείο που της άφησε ο πατέρας της, το οποίο την οδηγεί στην παγωμένη αλλά πανέμορφη Νορβηγία…

Μετά το best seller Οι Κόρες των Αστεριών, το μυθιστόρημα
Η Κόρη του Κεραυνού είναι το δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς της Lucinda Riley, η οποία βασίζεται αλληγορικά στον μύθο του πασίγνωστου αστερισμού των Πλειάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου