Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Καταιγισμός συναισθήματων όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου.Κυριαρχεί η αγωνία για την κατάληξη των ηρώων και ακολουθεί ο πόνος,η οργή,η ελπίδα τα ζεις όλα στο μέγιστο βαθμό, μέχρι το τέλος της λύτρωσης που βρίσκεται μια ανάσα μακριά! Η Μαίρη Κωνσταντούρου κατάφερε να δημιουργήσει ήρωες που πείθουν σε μια ανεπανάληπτη ιστορία!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η εντεκάχρονη Πιερίνα μεγαλώνει σε μια φτωχογειτονιά της Κέρκυρας. Εγκαταλειμμένη και μόνη. Κανείς δεν της έδειξε πώς να ξεγελάει τη μοίρα της, κανείς δεν της έμαθε πώς να μετράει την απουσία όσων αγαπούσε. Έκλεινε τα μάτια, έπαιρνε βαθιά ανάσα και άφηνε το όνειρο να μικραίνει τις αποστάσεις. Ώσπου μια μέρα τα βήματά της τη φέρνουν μέχρι το Κανόνι, έξω από μια επιβλητική έπαυλη.

Ο γιος των ιδιοκτητών, ένα νεαρό και όμορφο αγόρι, την παίρνει υπό την προστασία του και τότε η Πιερίνα καταλαβαίνει ότι το πεπρωμένο τής ορίζει να ζήσει εκεί, μαζί του... Για πάντα...

Αρκετά χρόνια αργότερα, σε ένα όμορφο θέρετρο της Σύρου, η Μαρία, χήρα και άκληρη, διευθύνει με αγάπη και μεράκι τον ξενώνα της. Η ζωή της κυλάει ήρεμα, χωρίς εκπλήξεις, με μοναδική συντροφιά τις αναμνήσεις και τη μοναξιά.

Μέχρι που... εκείνο το καλοκαίρι, ανάμεσα στους πελάτες της εμφανίζονται πρόσωπα καινούρια από διαφορετικά σημεία της γης. Όλοι ξένοι μεταξύ τους, άγνωστοι, όμως όλοι άρρηκτα συνδεδεμένοι με ένα κοινό μυστικό...

Κέρκυρα και Σύρος.

Δυο πανέμορφα ελληνικά νησιά, τόσο μακριά το ένα από το άλλο, όπου διαδραματίζεται μια συγκλονιστική όσο και αινιγματική ιστορία αγάπης.

Δυο νησιά, μια ανάσα μακριά, που τα ενώνουν η λύτρωση και η συγγνώμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου