Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΜΑ LEA VELEZ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Ένα μαγικό ταξίδι έλαβε τέλος .Σφιχτοδεμένη και συναρπαστική πλοκή καλυμμένη με το πέπλο του μυστηρίου και της αγωνίας. Η ιστορία σε μεταφέρει με απόλυτη επιτυχία στο έτος 1835 στην Πάλμα με κάποια στοιχεία ορατά σχεδόν από την αρχή τουλάχιστον για μένα και κάποια άλλα τελείως ανατρεπτικά! Τάνα Χάιμε Χαβιέρ Σάρα Άβελ Μάρτα Μαρσέλα Καγιετάνο ήρωες ξεχωριστοί ερωτεύσιμοι και συγχρόνως τόσο όμοιοι και μοναχικοί.Κάθε ένας από αυτούς κουβαλάει τα δικά του μυστικά που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου . Η αστείρευτη φαντασία της συγγραφέως μαζί με την σκοτεινή και ατμοσφαιρική γραφή της συνθέτουν ένα εκπληκτικό ανάγνωσμα που θα κάνεις καιρό να ξεχάσεις.Από τα πιο όμορφα και καλοδουλεμένα βιβλία που έχω διαβάσει.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Πάλμα ντε Μαγιόρκα, 1835. Μια γυναίκα που αναζητά απεγνωσμένα το χαμένο παρελθόν της, ένας λιποτάκτης συνταγματάρχης που κρύβει σκοτεινά μυστικά. Ένα φριχτό έγκλημα που διαπράχθηκε χρόνια πριν και μια μυστηριώδης κατάρα αναμειγνύονται αριστοτεχνικά με φόντο το γαλάζιο της Μεσογείου και τα υπέροχα τοπία της Μαγιόρκα για να συνθέσουν τον καμβά ενός συναρπαστικού μυθιστορήματος.
Η Τάνα ντε Αγιούσο φτάνει στην Πάλμα ως σύζυγος του νέου ιατροδικαστή του νησιού, αλλά πολύ σύντομα αποδεικνύεται πως είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή σύζυγος -πρόκειται για μια εξαιρετική γιατρό με έφεση στην εξιχνίαση ύποπτων θανάτων.
Αμέσως μετά την εγκατάστασή της στο Καν Μπελφόρ, ένα πέτρινο αρχοντικό με θέα στη θάλασσα όπου χρόνια πριν διαπράχθηκε μια τρομερή δολοφονία, η Τάνα καλείται να συμβάλει στη διαλεύκανση ενός παλιού μυστηρίου, ενώ στην πορεία θα γνωρίσει την αγάπη, τη φιλία και τον έρωτα στο πρόσωπο δύο ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου