Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑ ΠΙΝΜΠΟΡΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός. ...
Όταν στα χέρια σου έρχονται τέτοια  βιβλία  αναθεωρείς πολλά από τα 5 αστέρια που έχεις  βαθμολογήσει σε κάποια άλλα.Το συγκεκριμένο ανήκει σε μια κατηγορία από μόνο του.Ένας τίτλος που κουμπώνει άψογα με την πλοκή του βιβλίου!Με κέντρισε από την πρώτη στιγμή το οπισθόφυλλο ακολούθησα το ένστικτό μου  που τελικά θριάμβευσε ..Ένα ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ  καθαρόαιμο  ψυχολογικό θρίλερ . Τρελές δόσεις αγωνίας με  όλα τα συναισθήματα να  χτυπάνε κόκκινο, τόσο σκοτεινό, τόσο έντονο, τόσο επιβλητικό, που για  μέρες μετά την ολοκλήρωση του το σκέφτεσαι συνέχεια.Χτίζεις με το μυαλό σου τα πιο απίθανα σενάρια , χάνεις τη μπάλα δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις, τι να πιστέψεις. Δύο κεφάλαια πριν  το τέλος  νομίζεις ότι έπιασες το νόημα, αναφωνείς  με τη μεγάλη ανατροπή και λες : '' το ήξερα'' . Χα χα  χα  !!Μέχρι το τελευταίο κεφάλαιο πιστέψτε με δεν ξέρετε  τι σας περιμένει....    Γκρεμίζονται   όλα σαν τραπουλόχαρτα μπροστά σας, ότι σκεφτήκατε είναι ΛΑΘΟΣ!! Το πάζλ έρχεται και  κλείνει  με ένα εκρηκτικό τέλος και τα ισοπεδώνει όλα,σε αφήνει στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ  με το στόμα ανοιχτό .  Μη το προσπεράσετε σε καμιά περίπτωση!!!Δηλώνω μαγεμένη!
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΦΟΦΥΛΛΟ
Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός. 

Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά; 

Καθώς η Λουίζ, η νέα γραμματέας του Ντέιβιντ, έρχεται όλο και πιο κοντά στο ζευγάρι, καταλήγει με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Το μόνο απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ’ αυτό τον γάμο. Αλλά ούτε που της περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είναι αυτό το «κάτι» και πού μπορεί να φτάσει κανείς για να προστατεύσει τα μυστικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου