Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ ΓΙΩΤΑ ΓΟΥΒΕΛΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Σκοτεινό, επιβλητικό και τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα βιβλία της κυρίας Γουβέλη.. Ατμοσφαιρικό, μελαγχολικό με μεγάλες δόσεις μυστηρίου. Ψάχνεις να βρεις τις κρυμμένες αλήθειες μέσα από τα εγκλήματα που συγκλονίζουν την τότε κοινωνία και όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου το μυστήριο μεγαλώνει και η αγωνία κορυφώνεται. Σε μεταφέρει με απόλυτη επιτυχία σε μια άλλη εποχή, συγκεκριμένα στην μεταπολεμική Γενεύη. Εκεί μπροστά στα μάτια σου εξελίσσεται μια γλυκόπικρη ιστορία γεμάτη έρωτα προδοσία και ανατροπές που δε τις περιμένεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Μέσα στην ομίχλη των ελβετικών Άλπεων, στήνεται η παγίδα που θα μετατρέψει το όνειρο μιας γυναίκας σε εφιάλτη.
Η Μαργκό, μια Ελληνίδα αντικέρ στη μεταπολεμική Γενεύη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μυστηριώδη υπόθεση φόνων, με θύματα τους μνηστήρες της καλύτερής της φίλης.
Στην προσπάθειά της να τη βοηθήσει, η Μαργκό ξεκινάει μια επικίνδυνη περιπλάνηση στα βαθιά αλπικά δάση, έχοντας στο πλευρό της τον γοητευτικό πάστορα Σερζ.
Ψάχνοντας την αλήθεια πίσω από μια σκοτεινή ερωτική ιστορία, θα οδηγηθεί στο σαλέ ενός παρανοϊκού ωρολογοποιού και της αινιγματικής μητέρας του, θα εγκλωβιστεί στο ερειπωμένο κάστρο που κρύβει έναν φυγόδικο Ναζί και, αναπόφευκτα, θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τα βήματά τους στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού και της ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου