Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΝΤΟΥΕΤΟ KIMBERLEY FREEMAN ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ


Η Kimberley Freeman επιστέφει με ένα δυνατό μυθιστόρημα που αν και γραμμένο το 2007 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πιο πρόσφατες δουλειές της. Οι ηρωίδες Άντζι και Έλι ,διαφορετικές και συγχρόνως τόσο όμοιες που πραγματικά παίζουν με τα συναισθήματά σου. Λυπάσαι, αγανακτείς   με τις λανθασμένες επιλογές, τις αρρωστημένες εμμονές που έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουν την ευτυχία της ζωής μέσα από τα χέρια τους . Ένα κεφάλαιο εναλλάξ για να τις γνωρίσεις από την παιδική τους ηλικία για να μάθεις τα όνειρά τους, τις αδυναμίες τους,τις φοβίες τους. Βιώνεις μια έντονη εναλλαγή συναισθημάτων στις δυο παράλληλες ζωές.Μια μαγική ιστορία γεμάτη από μυστικά πάθη, απληστία,προδοσία και λάθη, πολλά λάθη,από όλους τους ήρωες. Στην αρχή του βιβλίου τα νήματα κινούνται κάπως αργά αλλά η ένταση και το μυστήριο είναι διάχυτα παντού όσο όμως προχωράς στην συνέχεια η πλοκή σφίγγει και τη σκυτάλη παίρνουν κάποια γεγονότα που τρέχουν καταιγιστικά . Η αγωνία κορυφώνεται καθώς προσπαθείς να αφομοιώσεις τις αναπάντεχες αποκαλύψεις που έρχονται μπροστά σου μια ανάσα πριν από το λυτρωτικό του τέλος. 

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΦΟΦΥΛΛΟ
Δύο γυναίκες... 
Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Γερμανίας, η νεαρή Έλι τρέφει ελπίδες και μεγάλα όνειρα για μια λαμπρή καριέρα στη σκηνή της όπερας. Η φιλοδοξία της την οδηγεί στο μονοπάτι της εξαπάτησης, της απληστίας και, τελικά, των ενοχών. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, η έφηβη Άντζι που το έχει σκάσει από το σπίτι της μεταμορφώνεται στη διάσημη πριγκίπισσα της ποπ Πένι Μπράιτ. Αλλά μια βίαιη επίθεση την κάνει τελικά έρμαιο του φόβου και του εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες.
Είκοσι χρόνια... 
Η μία θα κλέψει τη ζωή της άλλης και θα χάσει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Η άλλη θα προσπαθήσει να δραπετεύσει από το παρελθόν, τελικά όμως θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις πιο σκοτεινές αναμνήσεις της· και οι δύο ζωές πλέκονται γύρω από τις μηχανορραφίες ενός δισκογραφικού παραγωγού.
Ένα ένοχο μυστικό... 
Από τη λαμπερή ποπ-ροκ σκηνή του Λονδίνου ως τις μεγάλες σκηνές όπερας στην Ευρώπη, από ένα μικρό ελληνικό νησί ως τις σιωπηλές απομακρυσμένες περιοχές της Αυστραλίας με τον καυτό ήλιο, η τελευταία νότα αυτού του ντουέτου δεν πρόκειται να ακουστεί μέχρι η ιστορία να φτάσει στη συναρπαστική της κορύφωση, όταν πια μια σκιά από το παρελθόν έρχεται να απειλήσει και τις δύο γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου