Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤ' ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΜΑΡΤΕ ΚΟΡΜΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Ημέρα γενεθλίων !
Γιορτάζει ο άντρας της και του έχει ετοιμάσει ένα πάρτυ έκπληξη . Όλοι οι δικοί του άνθρωποι τον περιμένουν μαζί με τα κεράκια της τούρτας του για να του ευχηθούν. Ομως, κι ο ίδιος έχει ετοιμάσει μία έκπληξη στη γυναίκα του! Την εγκαταλείπει, και μάλιστα, τηλεφωνικώς, μπροστά στα μάτια όλων των καλεσμένων!
Από κει και μετά, όλα αλλάζουν για την Κάτια!
Κάποιος της έχει τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια.
Η πεθερά της και ακόμη και τα ίδια της τα παιδιά, είναι εναντίον της. Δουλειά δεν έχει και οι λογαριασμοί συσσωρεύονται ο ένας πάνω στον άλλον.
Αποφασίζει, λοιπόν, να πάρει τη ζωή στα χέρια της και κατόπιν ώριμης σκέψης, ξεκινά να εργάζεται σε μία απ αυτές τις λεγόμενες ροζ γραμμές!
Τι γίνεται, όμως, όταν ο άντρας της αποφασίζει να επιστρέψει;
Ένα βιβλίο που τα περιέχει όλα!
Χιούμορ, συγκίνηση, θλίψη, χαρά! Η Κάτια βιώνει καταστάσεις τόσο συνηθισμένες αλλά πρέπει να μάθει. Πρέπει να σταθεί όρθια. Αντιλαμβάνεται πόσο γρήγορα κι απότομα αλλάζουν πράγματα που τα θεωρούσε δεδομένα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, μεσα σε μία στιγμή.
Καλείται να βρει τον τρόπο να επιβιώσει, όπως κι άλλες γυναίκες στη θέση της. Και δεν επιβιώνουν απλώς, στο τέλος βγαίνουν νικήτριες. Γιατί η νίκη, μπροστά σ όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται ύστερα από ένα τέτοιο γεγονός, είναι ο τελικός προορισμός.
Ένα απολαυστικό βιβλίο με χιουμοριστική αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων αρκετών γυναικών πάνω στον πλανήτη. Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου και πραγματικά η συγγραφέας το απογείωσε!
Γυναίκες! Όντα θαυμαστά!

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η Κάτια ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλια του Γίργκεν. Η έκπληξη όμως έρχεται από εκείνον! Διαλέγει αυτή τη μέρα για να της ανακοινώσει ότι χωρίζουν. Να και κάτι που δεν περίμενε στο γάμο της! Και τώρα πως θα τα βγάλει πέρα; Χρειάζονται χρήματα, κάτι που φρόντιζε ο Γίργκεν. Και ποιος θα προσέχει τα παιδιά; Κι όμως βρίσκει την λύση: οι ροζ γραμμές! Τελικά, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, το τηλεφωνικό σεξ αποδεικνύεται αποδοτικό από πολλές απόψεις! Πόσο μάλλον όταν ο καλύτερος της πελάτης ίσως είναι ο τέλειος άντρας και θέλει να τη συναντήσει. Και τι θα γίνει όταν ο Γίργκεν προσπαθήσει να επιστρέψει; Αξίζει να εμπιστεύεσαι τους άντρες ή καλύτερα να τους ακούς μόνο από το τηλέφωνο; Μετά την επιτυχία του «Καριέρα, Σεξ ή το Μωρό;» η Μάρτε Κόρμαν μας μιλά με διασκεδαστικό τρόπο για την «επιβίωση» μιας γυναίκας μέσα στο γάμο αλλά και μετά από αυτόν. Ένα μυθιστόρημα για όσες δεν το βάζουν κάτω μπροστά στα δύσκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου