Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Υπάρχουν κάποια βιβλία που διαβάζονται μονοκοπανιά,που ευγνωμονείς το ένστικτο σου που τα επέλεξε και θαυμάζεις την προικισμένη πένα των δημιουργών τους!
Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο.
Ο Χρήστος Πάλλης στα είκοσι δύο του σε ένα ταξίδι του στα Χανιά γνώρισε τυχαία την  Μαριάννα Πετράκη.
Ήταν ένας ανέλπιστα δυνατός έρωτας που διήρκησε δύο μαγικά χρόνια,ώσπου η Μαριάννα σκοτώθηκε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Σήμερα δέκα χρόνια μετά, ο Χρήστος πασίγνωστος ιδιωτικός ντετέκτιβ πια καλείται να αναλάβει την πιο παράδοξη υπόθεση της μέχρι στιγμής καριέρας του.
Χρειάζεται να εντοπίσει την γυναίκα ενός εφοπλιστή, η οποία έχει εξαφανιστεί.
Μόνο που η γυναίκα αυτή είναι η Μαριάννα.
Υπάρχουν φοβίες και αναστολές που στο όνομα της απόλυτης αγάπης καταρρίπτονται ανεπιστρεπτί.
Η εν λόγω αγάπη όμως, έχει κάθε χρόνο μία επέτειο που σε πονάει και σε διαλύει συθέμελα.
Μια συνταρακτική αποκάλυψη που σε μεταφέρει βίαια σε μια εικονική πραγματικότητα.
Και υπάρχουν και εκείνες οι μνήμες που το υποσυνείδητο ανασύρει στην επιφάνεια και τα πάντα πλέον μοιάζουν σαν μια κινούμενη άμμος που διαλύει περισσότερο τα ήδη λαβωμένα λογικά σου.
Μια ψεύτικη ταυτότητα και μια μοιραία επιλογή καθορίζουν τον ρου της ιστορίας η οποία φαντάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Στην τελική όμως,όταν θες κάπου να επιστρέψεις δεν ψάχνεις αφορμές,αρκεί να έχεις ως γνώμονα σου τον δρόμο που ορίζει η καρδιά.
Και οι απαντήσεις θα έρθουν την σωστή ώρα και όσο και αν πονέσουν ανεπανόρθωτα, θα επιφέρουν την γαλήνη που επιθυμείς διακαώς!
Ένα ευφυέστατο αστυνομικό μυθιστόρημα,με πρωτότυπη και καλοδουλεμένη πλοκή, γρήγορους ρυθμούς και ραγδαίες εξελίξεις.
Η Αθήνα και η Κρήτη είναι οι τόποι δράσης μιας δίχως το άλλο ξεχωριστής ιστορίας που κυριαρχούν οι αντικρουόμενες αλήθειες,οι επίμαχες αμφιβολίες και οι αλλεπάλληλες ανατροπές!
Pol Koutsakis απέκτησες δικαίως έναν φανατικό θαυμαστή και σίγουρα θα πάρουν την σειρά τους το Αθηναϊκό μπουζ και το Baby blue, εύχομαι ολόψυχα πάντα επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου