Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ένα βιβλίο που μας δείχνει ότι χάνουμε την ουσία της ζωής με τη μιζέρια της καθημερινότητας! Το νέο βιβλίο της κυρίας Παπαδάκη, ξεκινάει με ένα δυσάρεστο γεγονός που αναγκάζει να ενωθεί, μια παρέα ανδρών που είχαν δεθεί στα νεανικά τους χρόνια μέσα από το άθλημα που λάτρευαν, το ποδόσφαιρο. Από αυτό το άσχημο νέο όμως, όλοι συνειδητοποιούν τις πικρές αλήθειες τους και παίρνουν αποφάσεις για μια νέα αρχή για την παρέα τους αλλά και ο καθένας ξεχωριστά για τη ζωή του. Ένα βιβλίο που διαφέρει από τα συνηθισμένα, αφού ο άνδρας έχει τον πρωταρχικό ρόλο και δεν είναι όπως στα περισσότερα βιβλία ο θύτης αλλά το θύμα της γυναίκας, είτε αυτή είναι η σύζυγος, είτε η σύντροφος, είτε η κόρη, είτε η μητέρα του, είτε η συνάδερφος του. Σε αυτό το παιχνίδι των δύο φύλων, με ουσιαστικό έπαθλο την αγάπη ποιος θα υπερισχύσει τελικά;
Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

«Είμαστε αντίπαλοι;» ρώτησε χαμογελώντας ο Δημήτρης. «Πάντα θα είμαστε. Φαντάσου να παίζατε μόνο με τον εαυτό σας. Βαρετό δε θα ήταν;» του απάντησε η Άρτεμις με νάζι.
Η τελευταία επιθυμία του Σταμάτη ήταν να βάλει τα Ρεμάλια ξανά στο παιχνίδι. Τα Ρεμάλια. Μια ποδοσφαιρική ομάδα εφήβων, που διαλύθηκε νωρίς, όπως κάθε εφηβικό όνειρο. Κι ύστερα… χάθηκαν. Τους πήρε ο χρόνος από το χέρι και τους έβαλε να παίξουν μπάλα με έναν δύσκολο κι επικίνδυνο αντίπαλο: τη γυναίκα. Δύσκολος παίκτης η γυναίκα, με όπλα άλλοτε φανερά και άλλοτε μυστικά, που τα επιστρατεύει σε κάθε αγώνα και σε κάθε ρόλο της. Είτε είναι μάνα είτε γιαγιά, είτε είναι σύζυγος ή ερωμένη, είτε κόρη ή εγγονή.
Αέναος ο αγώνας αυτός που αιώνες τώρα δίνεται μες στης ζωής το γήπεδο. Ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος, καμία σημασία. Γιατί είναι ο αγώνας που μετράει! Ένα είναι σίγουρο. Μπορεί ο αγώνας να είναι γένους αρσενικού, μα η ζωή είναι πάντα γυναίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου