Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ SHARI LAPENA ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Ο ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι ένα βιβλίο που μου θύμισε έντονα αμερικάνικη ταινία μυστηρίου. Τόσο η πλοκή του όσο και η γραφή της συγγραφέως είναι πολύ άμεσα, που θες να δεις τι θα γίνει στις επόμενες σελίδες!
Η Κάρεν και ο Τομ είναι ένα ζευγάρι φαινομενικά πολύ ταιριαστό. Πρόσφατα παντρεμένοι, και πολύ ερωτευμένοι, ζουν στο σπίτι τους σε μια καλή γειτονιά της Νέας Υόρκης, έχοντας τη δική τους καθημερινότητα την οποία μοιράζονται με το γειτονικό τους ζευγάρι, την Μπρίτζιτ και τον Μπομπ.
Όλα κυλάνε ήσυχα, μέχρι τη μέρα που ο Τομ γυρνώντας από τη δουλειά του ανακαλύπτει ότι η Κάρεν έχει εξαφανιστεί και ένας αστυνομικός τον ενημερώνει ότι βρίσκεται με αμνησία σε ένα νοσοκομείο... Ποια είναι τα μυστικά που κρύβονται; Τι έχει συμβεί στην Κάρεν; Ποιος είναι ο ξένος που εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού και τι ζητάει; Τελικά πόσο καλά γνωρίζει κάποιος τον σύντροφό του;
Ένα βιβλίο γεμάτο ενδιαφέρον και ανατροπές! Σίγουρα θα αναζητήσω και το προηγούμενο βιβλίο της καθώς ήταν το πρώτο -δικό της- που διάβασα... Να το κάνετε και εσείς αν δεν την έχετε διαβάσει, ξεκινώντας όμως από τον Ξένο στο σπίτι!


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου