Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΑΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ - ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ακολουθώντας εδώ και πολλά χρόνια την Μάρω Βαμβουνάκη σε κάθε της εγχείρημα και μελετώντας το συγγραφικό της κόσμο, έχω διαπιστώσει πόσο ικανή είναι στο να διεισδύει στην ανθρώπινη ψυχή και να την αναλύει.
Το ίδιο συμβαίνει και στο τελευταίο της βιβλίο, ΕΝΑΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ  ΑΝΤΡΑΣ, όπου η ευαισθησία και ο έρωτας είναι διάχυτοι στις σελίδες του.
'Ενα ανήλικο κορίτσι, επιδεικνύει μια αντισυμβατική συμπεριφορά και παρά το νεαρό της ηλικίας της, αποφασίζει να αλλάξει τον κόσμο της. Να γκρεμίσει τα σαθρά θεμέλιά του και να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της.....
Με δύο γονείς παράφρονες και αποτυχημένους στο ρόλο που έχουν κληθεί να παίξουν, η ηρωίδα σπάει τα δεσμά της φυλακή της και πετάει προς την ελευθερία. 'Αγνωστη μεταξύ αγνώστων, θα γίνει άλλο ένα νούμερο στη λίστα των εξαφανισμένων ανηλίκων που δεν βρέθηκαν ποτέ.
Χαράζοντας το παρόν και το μέλλον της, επιβιώνει σε μια δική της καθημερινότητα. Η στιγμή που πραγματικά αρχίζει να ζει, είναι όταν θα γνωρίσει την αγάπη στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερου άντρα. 'Ολα τα συναισθήματα που στερήθηκε από μικρή, θα γεννηθούν εντός της και θα την κατακλύσουν.....
Η αρχή και το τέλος αυτής της διαδρομής, διατυπώνονται από την συγγραφέα με τρόπο άμεσο και ποιητικό. Η ψυχοσύνθεση της γυναίκας που ερωτεύεται, παρουσιάζεται άρτια από την πένα της δημιουργού. Αν και η ιστορία της αφήγησης είναι απλή, εν τούτης οι λέξεις και οι εκφράσεις που χαρακτηρίζουν τις ιστορίες της, είναι μοναδικές. 'Ολοι κατά καιρούς σε κάποιες από αυτές, έχουμε συναντήσει τον εαυτό μας, που στον βωμό του έρωτα θυσιάζει και θυσιάζεται!
'Ενα  βιβλίο που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και μια αγαπημένη συγγραφέας, που έδωσε κάποτε σε όλους εμάς την ελπίδα, γράφοντας πως ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ......!!!!!! 
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε : εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου