Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΜΠΕΛΓΚΡΕΙΒΙΑ JULIAN FELLOWES ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Ένα μυθιστόρημα εποχής που ξεκινάει με την έναρξη ενός χορού, λίγο πριν ο πόλεμος κάνει την εμφάνιση του. Οι στρατιώτες αποχαιρετούν τους δικούς τους και τις αγαπημένες τους, γνωρίζοντας πως ίσως δεν επιστρέψουν ποτέ. Ένας μυστικός γάμος τις ώρες εκείνες, θα είναι η αρχή όλων όσων ακολουθήσουν.
Δύο οικογένειες παρ'όλες τις ταξικές διαφορές που τις χωρίζουν, θα ενωθούν με ένα και μοναδικό σκοπό: να προστατεύσουν τον καρπό αυτού του έρωτα που σκανδάλισε όσους έμαθαν την ύπαρξη του. Όταν μετά από χρόνια κάτω από τη σκιά του θανάτου, οι αποκαλύψεις διαδεχθούν η μία την άλλη, οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.
Μια ρομαντική ιστορία, όπου τα πρέπει και τα θέλω θα αντιπαρατεθούν για μία ακόμα φορά. Στο βωμό της διεκδίκησης μιας μεγάλης περιουσίας επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να την καρπωθούν, βλάπτοντας αυτόν που πραγματικά τη δικαιούται. Θα τα καταφέρουν ή η κάθαρση για μια ακόμα φορά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο;
Ένα βιβλίο που θα ανταμείψει όσους είναι λάτρεις μιας άλλης εποχής.


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τον βραβευμένο δημιουργό της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς Ο Πύργος του Ντάουντον!
Την παραμονή της μάχης του Βατερλό, η αφρόκρεμα της Βρετανίας συγκεντρώνεται στις Βρυξέλλες, σ’ έναν χορό λαμπρό όσο και τραγικό –πολλοί από τους νεαρούς που διασκεδάζουν εκεί την επόμενη μέρα θα πέσουν νεκροί στη μάχη.
Εκείνη η νύχτα, όμως, θ’ αλλάξει τη ζωή και της όμορφης Σοφίας, κόρης του φιλόδοξου εμπόρου Τζέιμς Τρέντσαρντ…
Είκοσι πέντε χρόνια μετά, οι Τρέντσαρντ ζουν στην ακριβή συνοικία της Μπελγκρέιβια –εκεί που η αριστοκρατία συνυπάρχει με τους ανερχόμενους αστούς, όπως οι ίδιοι. Έχουν πλούτη, δύναμη… κι ένα μυστικό: δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτό που συνέβη στη Σοφία εκείνη τη νύχτα.
Το Μπελγκρέιβια είναι η ιστορία αυτού του μυστικού, που ψιθυρίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες της όμορφης συνοικίας και ενώνει, παρά τη θέλησή τους, δύο οικογένειες και δύο τάξεις κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των υπηρετών τους. Ενός μυστικού που, αργά ή γρήγορα, θα έρθει στο φως…
Μια εκπληκτική ιστορία φιλοδοξίας, έρωτα και προκατάληψης στο Λονδίνο του 1840.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου