Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ" ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Κληρώνουμε δύο αντίτυπα του νέου βιβλίου της Μαίρης Μαγουλά, "Το πιο μακρύ ταξίδι", από εκδόσεις Μεταίχμιο, ευγενική χορηγία των εκδόσεων Μεταίχμιο.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1) Like στη σελίδα μας "Βιβλιοεξάρτηση"
2) Like στη σελίδα των εκδόσεων Μεταίχμιο
3) Δημόσια(Public) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού
4) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της κλήρωσης στη σελίδα μας για να μας πείτε ποιο είναι το δικό σας πιο μακρύ ταξίδι μέσα από τα βιβλία, που δεν έχετε ξεχάσει.
5) Κάντε tag όσους φίλους θέλετε στο σχόλιο σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να γίνουν και τα 5 βήματα!
Η κλήρωση θα γίνει στις 15/11/2017 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !

Σημείωση: Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδος. Ο νικητής αν είναι εντός Αττικής θα περάσει να παραλάβει το βιβλίο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ενώ για εκτός Αττικής θα γίνει δωρεάν αποστολή. 



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Αθήνα, δεκαετία του 1950, στα δαιδαλώδη στενά της Πλάκας και των Αναφιώτικων, υπό τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ξετυλίγονται οι ζωές µιας χούφτας κατοίκων:
Του Ανέστη του αµαξά που µεγαλώνει µόνος τον εγγονό του Νικόλα και είναι προσκολληµένος στον ανεκπλήρωτο πόθο του για τη γυναίκα µε τη «µαρµάρινη οµορφιά».
Του ώριµου και γοητευτικού µεγαλοαστού Ανδρέα ∆ροσινού, που ανακαλύπτει τον εαυτό του µα και τον ίδιο τον προορισµό του σε µια απαγορευµένη ερωτική σχέση µε τη Μαρία, τη γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Της Κωνσταντινουπολίτισσας συγγραφέα Φιλαρέτης Αληθινού, που, σηµαδεµένη από ένα νεανικό πάθος, έχει αφιερωθεί στις φιλίες της και στις φιλολογικές συγκεντρώσεις στο νεοκλασικό αρχοντικό της.
Της έφηβης Μαργαρίτας, που βρίσκει τον πρίγκιπα των παραµυθιών στον µυστηριώδη επαίτη της γειτονιάς µε τα πράσινα µάτια και την ασηµένια ταυτότητα.
Υπό τους ήχους της λατέρνας που σκορπά τις µελαγχολικές µελωδίες της, νοσταλγοί κι ονειροπόλοι, τελευταίοι προσκυνητές µιας παλιάς πόλης που δεν υπάρχει πια και µιας εποχής που χάθηκε ανεπιστρεπτί, οι ήρωες του συγκινητικού αυτού µυθιστορήµατος συναντιούνται, ακουµπούν ο ένας στον άλλον και µε οδηγό το όνειρο κάνουν το πιο µακρύ ταξίδι τους στην αγάπη… 


 

17 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ❤Το αρωμα 💞 ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ🌸 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! 💞ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ 💞ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εξομολόγηση του Πετρουλάκη, με ταξίδεψε στο παρελθόν της πονεμένης Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την Κατάσκοπο της Ταγγέρης ταξίδεψα μαζί της......Μαροκο,Ισπανία,Πορτογαλια κ αλλού!!!! Τα ταξίδια μ ένα βιβλίο είναι τόσο ζωντανά...όσο και στην πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙΡΑΖΕ, ένα ιστορικο μυθιστόρημα που διαδραματίστηκε στην Ισπανία και την Κωνσταντινούπολη, όμως το ταξίδι ήταν μεγαλο και συναρπαστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας την Γερσή και το γράμμα από χρυσό ταξίδεψα στην κωσταντινουπολη και αυτή η διαδρομή μου άρεσε πολύ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Κάποτε στη Σαλονικη της Μεταξία Κράλλη που με ταξίδεψε στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σερρα η ψυχή του Ποντου ένα δυνατό βιβλίο που με ταξίδεψε από τον πόντο ως τη Ρωσία και που με συγκίνησε πολύ.. Νικολαιδου Μαρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ταξίδεψα με ενα "Γράμμα από χρυσό". Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστουμε πολύ!!! Το κάποτε στη Σαλονίκη με ταξίδεψε στον β´ παγκόσμιο πόλεμο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Νησί με ταξίδεψε στην Σπιναλόγκα στο νησί των λεπρών!!!Ευχαριστούμε πολύ ❤🌷💙💚❤🌷🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Νησί με ταξίδεψε στην Σπιναλόγκα στο νησί των λεπρών!!!Ευχαριστούμε πολύ ❤🌷💙💚❤🌷🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Καποτε στη Σαλονικη" της Μεταξιας Κραλλη.Απο την Θεσ/νικη στην Αθηνα κι απο εκει στη μακρινη Βιεννη! Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Οι ανυφάντρες της μοναξιάς" Τάνια Θεοδοσίου, ένα ταξίδι στο ρομαντισμό του Λονδίνου το 18ο αιώνα με τη Λαβίνια και τον Τζόναθαν...απλά υπέροχο!
    Σας ευχαριστουμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καποτε στην σαλονικη..εξαιρετικη διαδρομη..ευχαριστουμε..λιτσα παναγακου πολυξενη κουντουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή