Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Στο τελευταίο της βιβλίο με τίτλο ΕΚΕΙΝΗ, η Κατερίνα Θεοδώρου με εξαιρετική μαεστρία μας μεταφέρει σε μια παραμυθένια διάσταση, που το Καλό μπερδεύεται με το Κακό και δύσκολα τα ξεχωρίζεις.
Σε αυτό το παραμύθι συναντάμε μια ηρωίδα διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Όμορφη μα μονάχα εξωτερικά, καθώς εσωτερικά είναι κακάσχημη... Έξυπνη μα μόνο για να κάνει μηχανορραφίες και να παίρνει κακόβουλες αποφάσεις... Η Λευκή! Ίδιο το όνομα της με την εμφάνιση της, την εξωτερική. Γιατί η εσωτερική είναι σκοτεινή, κατάμαυρη.
Παρουσιάζοντας μας εναλλάξ τις σκέψεις της Λευκής μα και της Ίλζα, της μητριάς της, η συγγραφέας μας δίνει μικρά κομμάτια από τη ζωή τους για να γίνουμε γνώστες της ιστορίας τους.
Πόσοι από εμάς έχουμε αναρωτηθεί ποιο θα ήταν το τέλος, αλλά ακόμη και η πλοκή των διαφόρων παραμυθιών αν ένας από τους ήρωες του δεν ήταν όπως τον γνωρίζαμε; Σε αυτό έρχεται να μας δώσει απαντήσεις η κυρία Θεοδώρου, καθώς αντιστρέφει τους ρόλους της Χιονάτης και της Μητριάς της... Αν θέλετε να μάθετε την ανατρεπτική κατάληξη, σας συστήνω οπωσδήποτε να το διαβάσετε!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η νεαρή Λευκή είναι πανέμορφη. Αλλά είναι και πανούργα. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο, για να ικανοποιήσει την απληστία και τη βουλιμία της. Με την ίδια συμπεριφορά αντιμετωπίζει και τους φιλότιμους και εργατικούς νάνους, οι οποίοι θα τη φιλοξενήσουν στο σπιτάκι τους στο δάσος και θα την εντάξουν στην οικογένειά τους.
Στις παρυφές του δάσους, όπου η Λευκή κάνει περιπάτους για να μαζεύει βότανα τα οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους στόχους της, θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Μάρκο. Στον όμορφο νεαρό θα εκμυστηρευτεί ένα σατανικό της σχέδιο που πιστεύει ότι θα την οδηγήσει στην ευδαιμονία.

Ένα αλληγορικό και συναρπαστικό θρίλερ για το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής και τη φύση του Κακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου