Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ JOSIE SILVER ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Το ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ είναι η πρώτη συγγραφική απόπειρα της Josie Silver στο είδος των ρομαντικών μυθιστορημάτων. Το συγκεκριμένο βιβλίο θα μπορούσε κάλλιστα να γυριστεί ταινία, κυρίως στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω της κινηματογραφικής αφήγησης και πλοκής του.
Ήρωες του η Λόρι κ ο Τζακ, δύο άνθρωποι λίγο μετά τα είκοσι. Τα βλέμματα τους θα συναντηθούν τυχαία μια μέρα του Δεκέμβρη, καθώς η μια είναι πάνω στο λεωφορείο για τον γυρισμό από τη δουλειά της ενώ ο άλλος περιμένει το δικό του... Καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, διαφορετικό, όμως πριν προλάβουν να κάνουν κάποια κίνηση, το λεωφορειο της φεύγει και δεν προλαβαίνουν.
Ο άγνωστος νεαρός γίνεται για τη Λόρι το προτυπο του άνδρα, τον ψαχνει παντού με βοηθό την κολλητή φίλη και συγκάτοικο της, Σάρα. Μέχρι που τον βρισκει μέσα στο σπίτι της έναν χρόνο μετά, στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ που διοργάνωσε η φίλη της, η οποία της τον συστήνει μάλιστα ως το νέο αγόρι της.
Η συγγραφέας μας γράφει τις σκέψεις της Λόρι σε κάθε κεφάλαιο εναλλάξ με τις σκέψεις του Τζακ, μας περιγράφει την εξέλιξη της ζωής τους κατά τη διάρκεια δέκα χρόνων, μας κάνει να αισθανόμαστε τα βαθιά συναισθήματα τους, καθως όμως και αυτά που τους τρομάζουν, που τους κάνουν να διστάζουν... Θα καταφέρουν τελικά να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα; Είναι ο ένας το άλλο μισό του άλλου; Θα έχει happy end η δική τους ιστορία αγάπης;
Ένα εξαιρετικό βιβλίο, ιδανικό για τις μέρες των εορτών, και όχι μόνο!!!
Αν είστε λάτρεις των ρομαντικών κομεντί δεν πρέπει να το αφήσετε αδιάβαστο!!!


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Δύο άνθρωποι. Δέκα ευκαιρίες. Μια αξέχαστη ιστορία αγάπης.
Η Λόρι δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά ένα πρωί του Δεκέμβρη βλέπει έναν άντρα από το παράθυρο του λεωφορείου και νιώθει ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός.
Όμως το λεωφορείο φεύγει…
Η Λόρι περνά τον επόμενο χρόνο αναζητώντας τον σε όλες τις στάσεις λεωφορείων και σε όλα τα καφέ του Λονδίνου. Μάταια.
Τον επόμενο Δεκέμβρη, η καλύτερή της φίλη της συστήνει τον αγαπημένο της. Είναι αυτός, τον λένε Τζακ. Επιτέλους τον βρήκε, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει δικός της…
Τρία μονοπάτια ζωής –διανθισμένα με δάκρυα, χαρές και αγωνίες– ενώνονται μοιραία σε μια πορεία δέκα χρόνων με μία και μοναδική κατεύθυνση: την αναζήτηση της ευτυχίας.
 

«Όσοι αγαπούν τα σύγχρονα ρομάντζα θα απολαύσουν τις περιπέτειες της Λόρι και του Τζακ μέχρι το τέλος.» –Library Journal

«Όποιος πιστεύει στην αληθινή αγάπη, είναι βέβαιο ότι θα συγκινηθεί βαθιά από αυτό το γλυκό παραμύθι.» –Kirkus Reviews

«Το ισοδύναμο της ταινίας Αγάπη είναι… σε μυθιστόρημα.» –The Bookseller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου