Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΚΕΥΛΑΝΗΣ DINAH JEFFERIES ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Ένα οδοιπορικό στην εξωτική Κεϋλάνη στις αρχές του 20ου αιώνα. Η ιστορία δύο γυναικών που δεν συναντήθηκαν ποτέ αλλά η μοίρα τις όρισε να αγαπήσουν τον ίδιο άντρα, να ζήσουν στην ίδια χώρα και να βιώσουν τα ίδια συναισθήματα.
Μία από αυτές η Γκουέιν, καλείται να πάρει ίσως την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της. Το δίλημμα που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει θα καθορίσει τη ζωή όλων όσων είναι γύρω της. Φτάνοντας μικρό κορίτσι στην Κεϋλάνη για να συναντήσει τον άνδρα που παντρέυτηκε ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν.
Γραφή γεμάτη περιγραφές και συναισθήματα. Ένα συγκινητικό βιβλίο, αναφορά στη μητρική αγάπη και τις συνέπειες της.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Πόσα μυστικά χωράει ένας έρωτας;
Η Γκουέντολιν Χούπερ φτάνει νιόπαντρη στην Κεϋλάνη του 1920, γεμάτη όνειρα για μια παραμυθένια ζωή με τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη μιας φυτείας τσαγιού. Η νέα της πατρίδα την κατακτά με την ομορφιά της, αλλά ο Λόρενς δεν θυμίζει καθόλου τον άντρα που ερωτεύτηκε στην Αγγλία: είναι απόμακρος, κλεισμένος στον εαυτό του, και λείπει συνεχώς για δουλειές, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα του μόνη της.
Όταν η Γκουέν ανακαλύπτει ένα κιτρινισμένο νυφικό πέπλο σ’ ένα μπαούλο κι έναν μικρό τάφο κρυμμένο στην πυκνή βλάστηση, συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της έχει μυστικά για τα οποία εκείνη δεν γνωρίζει τίποτε… Έπειτα η Γκουέν μένει έγκυος, κι όλα δείχνουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο.
Ωστόσο, πάνω στη γέννα, ένα παιχνίδι της μοίρας την αναγκάζει να πάρει μια σκληρή απόφαση: να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο και την αγάπη για τον άντρα της. Και πρέπει να κρατήσει την απόφασή της μυστική από εκείνον, με κάθε τίμημα.
Άραγε, αν ποτέ αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα μπορέσει ο Λόρενς να συγχωρέσει την επιλογή της;
Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα, προδοσίας και μυστικών σε μια χώρα εξωτικών χρωμάτων και μεθυστικών αρωμάτων για το βάρος της ενοχής και τη λυτρωτική δύναμη της αγάπης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου