Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΛΟ" ΤΟΥ Γ. ΔΑΜΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου του Γ. Δάμτσιου, "ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΛΟ", από τις Εκδόσεις Bell, ευγενική χορηγία των εκδόσεων Bell. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1) Like στη σελίδα μας "Βιβλιοεξάρτηση"
2) Like στην ομάδα μας Elsa's and Lia's Books
3) Like στην ομάδα των εκδόσεων BELL
4) Δημόσια(Public) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού
5) Κάντε ταγκ όσους φίλους θέλετε στο σχόλιο σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να γίνουν και τα 5 βήματα!

Η κλήρωση θα γίνει στις 27/12/2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !


Σημείωση: Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδος. Ο νικητής αν είναι εντός Αττικής θα περάσει να παραλάβει το βιβλίο από τις εκδόσεις BELL, ενώ για εκτός Αττικής θα γίνει δωρεάν αποστολή. 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Θύμα ή θύτης; Κυνηγός ή κυνηγημένος; Σωτήρας ή τρομοκράτης;
Μια τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αφήνει τον Λούκα αιμόφυρτο και αναίσθητο. Λίγες ώρες αργότερα ένας άντρας τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και του λέει ότι πρέπει να φύγουν από εκεί το συντομότερο γιατί κινδυνεύουν θανάσιμα.
Ο Λούκα δεν ξέρει το λόγο. Δεν ξέρει το παραμικρό. Ένα από τα χτυπήματα του έχει προκαλέσει αμνησία. Αποφασίζει να πιστέψει τον άγνωστο… και το ανελέητο κυνηγητό ξεκινά.  Δεν ξέρει καν αν είναι θύτης ή θύμα. Αν μάχεται για το κοινό καλό. Αν είναι δολοφόνος. Αν είναι τρομοκράτης. Και η μυστηριώδης, σαγηνευτική γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του; Είναι φίλος ή εχθρός; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ζωές εκατοντάδων ανυποψίαστων ανθρώπων διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.
Όμως τα πάντα στο μυαλό του έχουν καλυφθεί από ένα σκοτεινό πέπλο…

3 σχόλια: