Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ S.K.TREMAYNE ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Φέτος είμαι αρκετά τυχερή αφού κάθε νέο βιβλίο που διαβάζω είναι και μια ευχάριστη έκπληξη! Έτσι διαβάζοντας το ψυχολογικό θρίλερ -είδος που αγαπώ ιδιαίτερα- ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ, ένιωσα πλήρης συναισθημάτων, ευτυχώς θετικών!
Στο προσκήνιο της υπόθεσης βρίσκεται το δράμα μιας οικογένειας που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την απώλεια ενός μέλους της. Η ζωή του ζεύγους Μούρκροφτ βρίσκεται σε τέλμα, μιας και η μία από τις δίδυμες κόρες τους έχασε τη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι σε ηλικία εφτά ετών. Αδύναμοι η Σάρα και ο Άνγκους να αντεπεξέλθουν οικονομικά στα νέα δεδομένα, αλλά και αποφασισμένοι να τολμήσουν ένα νέο ξεκίνημα, αποδέχονται μια κληρονομιά και μετακομίζουν σε ένα νησάκι στη Σκωτία. Ποια όμως από τις δύο κόρες τους θα τους ακολουθήσει; Η Κέρστι ή η Λύντια; Μονοζυγωτικά δίδυμα, πανομοιότυπα μεταξύ τους από μωρά, ήταν πάντα αδύνατο να τις ξεχωρίσουν, ακόμη και οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι. Αναπτύσσοντας μια αλληλεξαρτώμενη σχέση, ενεργώντας σαν ένα άτομο, καμία ιατρική εξέταση δεν μπορεί να ορίσει την ταυτότητα τους. Η Σάρα πενθεί τη μικρή της Λύντια και προσπαθεί να στηρίξει την Κέρστι.
Φτάνοντας όμως στο νησί, ο θάνατος που θεωρείτο δεδομένος αμφισβητείται. Η μικρή Κέρστι παρουσιάζει μια αλλόκοτη συμπεριφορά, ισχυριζόμενη πως στην πραγματικότητα είναι εκείνη η Λύντια και όλοι κάνουν λάθος. Η ζωή της Σάρας αλλάζει δραματικά, η αποκάλυψη της αλήθειας την οδηγεί στην απελπισία και η λογική της κλονίζεται συθέμελα.
Τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα του ατυχήματος και ποια από τις δύο δίδυμες έχασε τη ζωή της; Άραγε η συμπεριφορά της Κέρστι οφείλεται στο κενό που νιώθει από την έλλειψη του άλλου της μισού ή πρόκειται για ένα τραγικό λάθος που επηρέασε τη μετέπειτα συμπεριφορά της; Σε έναν κόσμο ορατών και αοράτων, οι αποκαλύψεις θα αποτελέσουν τον τραγικό επίλογο μιας ιδιάζουσας ιστορίας. Με το μυστήριο να υπάρχει διάχυτο σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Με κινηματογραφική πλοκή και αναμφισβήτητα ανατριχιαστικές σκηνές, οι ΔΙΔΥΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας! Ένα βιβλίο που θα αγαπήσουν όλοι οι λάτρεις του είδους!


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου