Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ-ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ-ΑΠΟ ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ

 Ο βασιλιάς πεθαίνει πάντα τελευταίος

Η πασίγνωστη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Λούνα Μάρκος,οφείλει να συντηρεί τόσο την φήμη της,όσο και τον μύθο γύρω από το όνομα της.

Μία αλλαγή πλεύσης στην συγγραφική της καριέρα όμως,δεν θα έχει την προσδοκώμενη επιτυχία και από εκεί και έπειτα ξεκινά ένα σκοτεινό και σαδιστικό γαϊτανάκι αλυσιδωτών αντιδράσεων.

Εν αντιθέσει με την κεντρική της ηρωίδα όμως,η Κλαίρη Θεοδώρου με το νέο της εγχείρημα,όχι μόνο είχε την αναμενόμενη επιτυχία,αλλά φόρεσε τα γυαλιά σε ουκ ολίγους!

Ένα τέλειο ενορχηστρωμένο σχέδιο,που για την επίτευξη του ήταν επιβεβλημένη η απουσία κάθε ηθικού φραγμού.

Μια εκπληκτική παρουσίαση της ψυχολογίας των ηρώων,που λόγω των δυσλειτουργικών σχέσεων του παρελθόντος, είναι ξεκάθαρο πως έχουν μια διεστραμμένη αντίληψη της πραγματικότητας.

Η συγγραφέας με την καθόλα πλούσια και ρέουσα γραφή της,μέσα από μικρά και άρτια δομημένα κεφάλαια και από επιδέξια φλας μπακ,φτάνει την έκρηξη αδρεναλίνης σε δυσθεώρητα ύψη!

Ότι έρχεται στην πορεία στο προσκήνιο όχι απλά αιφνιδιάζει τον αναγνώστη,αλλά όλα τα τεκταινόμενα είναι δουλεμένα τόσο διεξοδικά που πραγματικά η εξέλιξη της πλοκής,σε αφοπλίζει δίχως το άλλο!

Μέχρι που έρχεται και η απόλυτη χαριστική βολή,που κάνει ακόμα και την πιο ζωηρή φαντασία να ωχριά!

Ένα έξοχο,ευρηματικό αστυνομικό θρίλερ που με το πέρας της ανάγνωσης του,γνωρίζεις δίχως αμφιβολία, πως το όνομα της δημιουργού του,θα αποτελεί πλέον εχέγγυο επιτυχίας στα δρώμενα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.

Pantelis Topalidis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου