Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ M.J.ARLIDGE ΔΙΟΠΤΡΑ

Έχει αρκετές μέρες που τελείωσα το βιβλίο του M.J. Arlidge κι όμως το μυαλό μου δεν μπορεί να ξεχάσει και να ξεπεράσει αυτό το συγκλονιστικό τέλος! Για ακόμα μία φορά είμαι ενθουσιασμένη με τη φαντασία και τη γραφή αυτού του ανθρώπου!
Η γραφή του είναι η συνήθης, χρησιμοποιεί και πάλι την τακτική των μικρών-2 ή 3 σελίδες- κεφαλαίων που δεν κουράζουν αλλά ίσα ίσα σε κάνουν να θέλεις να διαβάζεις λίγο ακόμα.(και φτάνεις στο μισό χωρίς να το καταλάβεις)
Και πάλι η Έλεν Γκρέις είναι αντιμέτωπη με έναν καθέξη δολοφόνο, μόνο που αυτή τη φορά το πρώτο θύμα δεν της είναι καθόλου άγνωστο... Η Έλεν μπερδεμένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με τα μυστικά της και έρχεται σε αντιπαράθεση ακόμα και με την αγαπημένη της συνάδερφο και μοναδική της φίλη, την Τσάρλι. Θα μπορέσει να καταφέρει να πείσει τους γύρω της ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται;
Τολμώ να πω ότι το συγκεκριμένο ξεπερνά σε ανατροπές και πλοκή ακόμα και το πρώτο που ήταν η πρώτη επαφή με το σκοτεινό παρελθόν της επιθεωρήτριας Έλεν Γκρέις, κάνοντας σε να ανυπομονείς πότε θα εκδοθεί το επόμενο.


Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει τραγωδία.
Αλλά όταν σ’ ένα νυχτερινό κλαμπ βρίσκεται ένα πτώμα, νιώθει μια μαχαιριά στην καρδιά.
Κρύβοντας απ’ όλους την προσωπική της σχέση με το θύμα –και τη διπλή ζωή της η οποία πρέπει πάση θυσία να παραμείνει κρυφή–, η Έλεν καταλαμβάνεται από μανία και δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα της διερευνώντας και το παραμικρό στοιχείο αυτής της υπόθεσης.
Όμως ο δολοφόνος ξαναχτυπά και τότε το τίμημα της έρευνας αυτής γίνεται βαρύ πια όχι μόνο για την Έλεν αλλά και για τους ανώτερους αξιωματικούς της. Πνεύματα οξύνονται, φιλίες διαλύονται και η Έλεν βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα αδιανόητο δίλημμα: να ομολογήσει τα κρίματά της και να χάσει τον έλεγχο αυτής της υπόθεσης ή να κρατήσει καλά κρυμμένα τα πιο σκοτεινά της μυστικά και να διακινδυνεύσει να παγιδευτεί σ’ έναν κυκεώνα ψεμάτων και απάτης;


«Τόσο ανατριχιαστικό που δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου»
THE TIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου