Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ 2 ΟΨΕΙΣ" ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΚΑΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ 2 ΟΨΕΙΣ" της Ε. Γκακίδου των εκδόσεων ΠΗΓΗ, ευγενική προσφορά της συγγραφέως και των εκδόσεων.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1) Like στη σελίδα μας "Βιβλιοεξάρτηση"
2) Like στην ομάδα μας "
Elsa's & Lia's books"
3) Like στη σελίδα των εκδόσεων ΠΗΓΗ
4) Δημόσια(Public) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού
5) Κάντε tag όσους φίλους θέλετε στο σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να γίνουν και τα 5 βήματα!
Οι συμμετοχές θα είναι δεκτές μέχρι την 1/7/2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !
Σημείωση: Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδος. Ο νικητής αν είναι εντός Αττικής/Θεσσαλονίκης θα περάσει να παραλάβει το βιβλίο από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ, ενώ για εκτός Αττικής/Θεσσαλονίκης θα γίνει δωρεάν αποστολή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορεί να σου φέρει μια στιγμή, πόσο μάλιστα πολλές στιγμές μαζί. Πόσο μπορεί να καθορίσουν το μέλλον και τη ζωή σου… Για έναν έρωτα κάνουμε πολλά. Για μια φιλία; Και κάπως έτσι γεννήθηκε «Ο Άγγελος μου είχε 2 όψεις». Η Ροζάνθη είναι μια νεαρή κοπέλα που πάσχει από κατάθλιψη. Μέσα από τη μουσική του Άγγελου, που ακούει τυχαία, ξανασυναντιέται με τη ζωή και το χαμόγελο ανθίζει στα χείλη της. Ο Άγγελος, με τη μουσική του στην αρχή, και έπειτα με τη φυσική του παρουσία, κατάφερε να εγκλωβίσει μέσα της την τελευταία της ανάσα, πριν βουλιάξει στον δρόμο της ανυπαρξίας. Η επαφή και η γνωριμία τους εξελίσσεται σε μια δυνατή φιλία με πολλά σκαμπανεβάσματα, χαρές και λύπες. Φτάνουν στο σημείο που τα λόγια είναι περιττά μεταξύ τους και επικοινωνούν μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Η ισορροπία είναι πολύ λεπτή και η προδοσία του φίλου-αδελφού τη στέλνει πίσω στα δίχτυα της κατάθλιψης. Θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτήν για δεύτερη φορά, αλλάζοντάς την ριζικά; Οι άνθρωποι “γράφουν” μέσα μας, ανάλογα με τη χρονική στιγμή που διασταυρώνονται οι ζωές μας.

8 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι δεν ξερεις τι θα σε φερει η στιγμη αννα ορεστιαδα πανταζιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσοοοο!Τέλειο!Δώρο!!!!Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπέροχη ευκαιρία! Μακάρι να σταθώ τυχερή!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸Καλό καλοκαίρι σας εύχομαι!♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσοοοο!Τέλειο!Δώρο!!!!Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπέροχη ευκαιρία! Μακάρι να σταθώ τυχερή!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸Καλό καλοκαίρι σας εύχομαι!♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το υπέροχο βιβλίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή