Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -ΠΕΡΣΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της Πέρσας Κουμούτση σηματοδοτεί το ραντεβού με το παρελθόν ενός άντρα, του Αλέξανδρου. 'Εχοντας επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια στο Βερολίνο αποκομμένος από την οικογένειά του, καλείται να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να παραστεί στην ανάγνωση της διαθήκης του πατέρα του.
Αφήνοντας πίσω διαλυμένες σχέσεις και μια τραγική απώλεια, αποφασίζει να ακολουθήσει τη νέα πρόκληση της μοίρας. Οι εκπλήξεις που διαδέχονται το συναπάντημα με τον αδελφό του, είναι μεγάλες. Βρίσκει στο πλευρό του τη Μαριάννα, μια γυναίκα που ο ίδιος αγάπησε.
Ο Παντελής και η Μαριάννα είναι εδώ και χρόνια αντρόγυνο, με τον πρώτο να έχει πάρει υπό την προστασία του την κόρη της. Μία κοπέλα, που η εμφάνισή της προκαλεί τριγμούς στον εσωτερικό κόσμο του Αλέξανδρου, ξυπνώντας του συναισθήματα που βρίσκονταν σε αδράνεια πολύ καιρό.
Παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, ένας έντονος δεσμός αναπτύσσεται μεταξύ τους. Προσπαθώντας να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, οι οικογενειακές ισορροπίες  διαταράσσονται. Στην εξέλιξη της ιστορίας αποκαλύπτεται ένα φοβερό μυστικό. 'Ενα μυστικό, που έχει στοιχειώσει τη ζωή της Δάφνης. Πως θα διαχειριστούν οι πρωταγωνιστές τις αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως? 
'Ενα οδοιπορικό στη  ζωή  ενός μοναχικού ανθρώπου, μια ύπαρξη που πάντοτε αποζητά την αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή της.
Το αν τελικά τη συναντήσει ή όχι, καθώς και ποιος θα είναι ο δότης μιας τέτοιας πράξης, θα το διαπιστώσετε παίρνοντας στα χέρια σας αυτό το βιβλίο! 

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτεεδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου