Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ-STRANDBERG MATS- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ! 'Ετσι τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Mats Strandberg, μια λέξη που από μόνη της εμπεριέχει συναισθήματα ποικίλα, πολλές φορές φοβιστικά! Στους κόλπους του, καταλήγουν άτομα που δεν έχουν τη σωματική ή την πνευματική ικανότητα να αυτοεξυπηρετηθούν, υποβάλλοντας τους εαυτούς τους σε μια ακούσια ή εκούσια διαμονή, πολλές φορές και ως το τέλος της ζωής τους.
'Ενα τέτοιο οργανισμό συναντάμε και σε αυτό το μυθιστόρημα. Στους κοιτώνες του, θα αναγκαστεί ο ήρωας της ιστορίας (ένας άντρας με προβληματικό παρελθόν, παρόν και μέλλον), να μεταφέρει τη μητέρα του, για να της παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα. Η άνοια που την ταλαιπωρεί, γίνεται η αιτία για τον εγκλεισμό της. Η νέα αυτή εισαγωγή, θα διαταράξει το φαινομενικά ήρεμο κλίμα του ιδρύματος και μια σειρά από παράξενα γεγονότα, θα είναι προάγγελος όσων δεινών θα ακολουθήσουν.
Μια ιστορία τρόμου, με σκληρές αλλά ρεαλιστικές περιγραφές, για την καθημερινότητα των ηλικιωμένων  που διαμένουν σε τέτοια μέρη. Οι καταστάσεις που περιγράφονται, αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα των οίκων ευγηρίας. Πρωταγωνιστής όλων, το ΚΑΚΟ, θα κυριεύσει το νου και την ψυχή μιας ηλικιωμένης, σκορπώντας το φόβο και το θάνατο. Ανίσχυροι οι αποδέκτες του, ξεκινούν έναν άνισο αγώνα για την πάταξή του.
Με ανατριχιαστική πλοκή και στοιχεία ενός καλοδουλεμένου θρίλερ, το έργο προσφέρει στον αναγνώστη στιγμές αγωνίας και σασπένς.
Παρακολουθείστε την διαμονή των τροφίμων της "Σκιάς του Ελάτου" και τα όσα θα δείτε θα σας εκπλήξουν!!!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε :  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου