Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ: Η ΠΤΩΣΗ" ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΠΑΝΟΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ: Η ΠΤΩΣΗ" της Α. Σπανογιώργου, των εκδόσεων ΠΗΓΗ, ευγενική προσφορά της συγγραφέως και των εκδόσεων.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1) Like στη σελίδα μας "Βιβλιοεξάρτηση"
2) Like στην ομάδα μας "Elsa's & Lia's books"
3) Like στη σελίδα των εκδόσεων "ΠΗΓΗ"

4) Δημόσια(Public) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού
5) Κάντε tag όσους φίλους θέλετε στο σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να γίνουν και τα 5 βήματα!

 
Οι συμμετοχές θα είναι δεκτές μέχρι την 22/7/2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !
 
Σημείωση: Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδος. Ο νικητής αν είναι εντός Αττικής/Θεσσαλονίκης θα περάσει να παραλάβει το βιβλίο από τις εκδόσεις, ενώ για εκτός Αττικής θα γίνει δωρεάν αποστολή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια μάχη αέναη εξελίσσεται γύρω μας, καθώς τρέχουμε να προλάβουμε την καθημερινότητα. Το πεπρωμένο μας, γραμμένο στο γενετικό μας κώδικα, μας κληροδοτεί με χαρίσματα και δυνάμεις που ανακαλύπτουμε την κατάλληλη στιγμή, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας πιο δυνατοί και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Το βιβλίο «Η Πτώση» αφηγείται την πορεία της Κάτιας, μιας νεαρής κοπέλας που ζει μέσα στη ρουτίνα. Μια μέρα όλη της η ζωή αλλάζει, καθώς βιώνει καταστάσεις που αρχικά δεν καταλαβαίνει. Παρασυρόμενη από την αγάπη που νιώθει για τον Άρη και έχοντάς του τυφλή εμπιστοσύνη, οδηγείται μέσα από μια σειρά καταιγιστικών, συναρπαστικών και απρόβλεπτων γεγονότων στον προορισμό που της έχει ορίσει η μοίρα. Ή μήπως όχι;

3 σχόλια: