Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΛΙΣΙ" ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Η ΒΙΒΛΙΟΕΞΑΡΤΗΣΗ κληρώνει ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η κατάρα της Λίσι" του Λ. Ντ' Αντρεα, από εκδόσεις Ψυχογιός, ευγενική χορηγία των εκδόσεων Ψυχογιός.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
1) Like στη σελίδα μας "Βιβλιοεξάρτηση"
2) Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός
3) Δημόσια(Public) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού
4) Κάντε tag όσους φίλους θέλετε στο σχόλιο σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να γίνουν και τα 4 βήματα!
Οι συμμετοχές θα είναι δεκτές μέχρι τις 2/6/2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !
Σημείωση: Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδος. Ο νικητής αν είναι εντός Αττικής θα περάσει να παραλάβει το βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ενώ για εκτός Αττικής θα γίνει δωρεάν αποστολή.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Χειμώνας 1974. Η Μαρλέν έχει παντρευτεί τον Χερ Βίγκαναρ, τον άνθρωπο που φοβούνται όλοι στο Νότιο Τιρόλο, για να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή της. Τώρα όμως κάτι έχει αλλάξει και δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ξέρει ότι ο άντρας της δε θα συγχωρήσει την προδοσία της, αλλά αποφασίζει να το σκάσει αφού αρπάξει τον πολύτιμο θησαυρό του, κάτι που ξεπερνά την όποια χρηματική αξία. Όταν όμως έχει ένα ατύχημα στην προσπάθειά της να περάσει τα σύνορα, τη σώζει ο Ζίμον Κέλαρ, ένας ορεσίβιος που ζει σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα. Στο μεταξύ, ο Χερ Βίγκαναρ, εξοργισμένος και αντιμέτωπος με μια εγκληματική οργάνωση, το Καρτέλ, έχει εξαπολύσει κυνηγητό εναντίον της, ενώ και ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι στα ίχνη της, αποφασισμένος να ολοκληρώσει την αποστολή του. Πολύ σύντομα η Μαρλέν θα υποχρεωθεί να συνειδητοποιήσει ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή της: ο άντρας της, ο εκτελεστής, ο Ζίμον Κέλαρ ή… η Λίσι;

Μια τρομαγμένη γυναίκα, τρεις άντρες και μια εγκληματική οργάνωση μπλέκονται σε ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. 

10 σχόλια:

  1. Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία Τσουράκη
    Ευχαριστουμε πολύ!!!!
    Ξανθουλα Κεσιδου
    Χρυσάνθη Δημόγλου
    Μαρία Μανιατάκη
    Andreas Elsa Venardos-Kollia
    Eleni Chamilaki
    Chaido Kouroupaki
    Dimitra Kotoglou
    Άννα Μπιλλιά
    Βασω Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή