Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι η πρώτη γνωριμία μου με τη γραφή του κύριου Κουτσάκη και σίγουρα όχι η τελευταία. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με αστυνομική χροιά, αρκετό μυστήριο αλλά και με μια δόση ρομαντισμού.
Ο συγγραφέας μας μιλάει για την ιστορία του Χρήστου, ενός άνδρα λίγο μετά τα τριάντα, πετυχημένου ιδιωτικού ντετέκτιβ μα με ένα πολύ βαρύ παρελθόν. Περίπου μια δεκαετία πριν, σε μια εκδρομή του στην Κρήτη, θα γνωρίσει απρόσμενα μια κοπέλα που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα είναι λες και την ήξερε από πάντα και θα ζήσουν μαζί για δύο χρόνια-τα καλύτερα της ζωής του. Μέχρι που όταν θα την αφήσει για λίγο, αναγκασμένος από υποχρεώσεις, για να πάει σε ένα ταξίδι, θα μάθει ότι όσο έλειπε σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό. Αυτό θα τον σημαδέψει, θα κλειστεί στον εαυτό του και δεν θα φτιάξει την προσωπική του ζωή, εν αντιθέσει με την επαγγελματική που θα πετύχει.
Μέχρι τη μέρα που, δέκα χρόνια μετά, στην επέτειο του θανάτου της Μαριάννας θα έρθει ένας υποψήφιος πελάτης να του ζητήσει να βρει τη γυναίκα του αφεντικού του που εξαφανίστηκε. Δίνοντας πληροφορίες και τη φωτογραφία της, ο Χρήστος θα πάθει σοκ καθώς συνειδητοποιεί πως η γυναίκα της φωτογραφίας, η σύζυγος του πελάτη του, δεν είναι άλλη από την αγαπημένη του που θεωρεί νεκρή. Τελικά ισχύει ή πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο; Ποια είναι η γυναίκα της φωτογραφίας, για ποιο λόγο εξαφανίστηκε, από ποιον κινδυνεύει και τι θα ανακαλύψει ο περίφημος Χρήστος Πάλλης με τη βοήθεια της συνεργάτιδας του , Δάφνης Βολλ;
Σας εγγυώμαι πως διαβάζοντας το θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι την τελευταία του σελίδα και θα σας λυθούν όλες οι απορίες, καθώς ο συγγραφέας με επιτυχία καταφέρνει να δέσει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να μην αφήσει κανένα κενό για τον αναγνώστη! 
 
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου