Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕΙ ΠΙΑ-ΓΙΩΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ

Το ζευγάρι απέναντι δεν καυγαδίζει πια

Η Βέρα και ο Γιάννης ζουν έναν ανέλπιστα κεραυνοβόλο έρωτα που οδηγεί μετά από σύντομο χρονικό διάστημα στην γαμήλια ένωση τους.

Ο γάμος τους και ο ερχομός του παιδιού τους, αλλάζει τα πάντα με τρόπο απίστευτα δραματικό.

Η Giota Gargala επιχειρεί με εξαιρετική μαεστρία να ρίξει φως στην πάντα επίκαιρη ερωτική σχέση δύο ανθρώπων.

Φως που κάποιες φορές μπορεί να μετατραπεί και στο πιο ισχυρό σκοτάδι.

Και η καθόλα ζηλευτή τύχη μετουσιώνεται σε έναν ασύλληπτα άδικο εφιάλτη.

Η συγγραφέας με την αιχμηρή,διεισδυτική και άμεση ματιά της προάγει την δύναμη του παράφορου έρωτα και καταλήγει στον αναπόφευκτο κατακερματισμό του! 

Ο αναγνώστης έρχεται αντιμέτωπος με  ματαιωμένες προσδοκίες και με επιφανειακές επιτυχίες, που αντικαθιστούν τα ανεκπλήρωτα των άλλων.

Και μέσα σε όλα αυτά, κάνει την εμφάνιση του εκείνο το ελάχιστο ψήγμα ελπίδας που θα σε σώσει από το συνεχές κύμα οδύνης που απειλεί να σε καταπιεί σαν κινούμενη άμμος.

Η ίδια η ζωή όμως,με τα γυρίσματα και τις ανατροπές της τείνει να δώσει απάντηση σε όλα εκείνα τα βασανιστικά ερωτήματα που χάσκουν σαν κακοφορμισμένες πληγές!

Άριστη χρήση της γλώσσας,εξαίσιες μεταφορές, πανέξυπνη αίσθηση του χιούμορ και αυθεντική συγκίνηση είναι απολαυστικά διάχυτα στην εξέλιξη της ιστορίας.

Ένα ευφυές, σύγχρονο και καλογραμμένο μυθιστόρημα, που πάνω από όλα έχει σκοπό να υμνήσει την σπουδαιότερη αγάπη όλων:εκείνη της μάνας!

Μια αγάπη αναντικατάστατη που έχει μάθει να περνάει ακόμα και μέσα από Συμπληγάδες πέτρες!

Pantelis Topalidis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου