Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Η ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ - KATE QUINN - ΕΚΔ. ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Με έναν τίτλο που η δυναμικότητά του σε προϊδεάζει  για τα όσα συγκλονιστικά θα ακολουθήσουν, Η ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ συστήνεται στο Ελληνικό κοινό μέσα από την πένα της Kate Quinn .
Με μία σφιχτοδεμένη πλοκή, το πολυσέλιδο αυτό μυθιστόρημα κινείται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με μικρή όμως απόσταση μεταξύ τους .
Κατά την διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου αλλά και μετά τη λήξη του, τρεις άνθρωποι με διαφορετικές ζωές θα ενωθούν για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Στόχος τους αλλά και εμμονή τους, να ανακαλύψουν τη γυναίκα που την περίοδο της παντοδυναμίας των Ναζί, ήταν γνωστή ως κυνηγός. 'Ενα παρατσούκλι που φανερώνει την δυναμικότητά της και την ψυχρή και αιμοχαρή φύση της.
Μια στυγνή  δολοφόνος, που τα πολιτικά της πιστεύω με τα οποία έχει γαλουχηθεί, ορίζουν τις πράξεις της και την συμπεριφορά της .
Στην Αμερική καταφεύγουν πολλοί εγκληματίες πολέμου μετά τη λήξη του, αλλάζοντας ταυτότητα και διαγράφοντας οτιδήποτε τους συνδέει με το σκοτεινό παρελθόν τους.
'Ολοι  τους υπεράνω πάσης υποψίας ξεγελούν μια ολόκληρη κοινωνία φανερώνοντας τη δειλία που τους χαρακτηρίζει επιδιώκοντας να αποφύγουν την ετυμηγορία του νόμου, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Εγκληματίες που σε αντίθεση με τα θύματά τους έχουν την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.
'Ενας πολεμικός ανταποκριτής και οι συνεργάτες του, εξαπολύουν ένα ανελέητο κυνηγητό για την σύλληψή της. 
Μαζί τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, μια Ρωσίδα αεροπόρος και μια νεαρή  φωτογράφος από τη Βοστόνη. Θα μπορέσουν να ανακαλύψουν την κυνηγό δίνοντας τέλος στους εφιάλτες που τους καταδιώκουν?
Σε όσους αρέσκονται στον Αμερικανικό τρόπο γραφής, αλλά και στα θρίλερ με γρήγορη πλοκή, το ιστορικό αυτό μυθιστόρημα θα σας καθηλώσει!!!!!
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε  εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου