Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ CLARE MACKINTOSH ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Η Clare Mackintosh κάνει την επανεμφάνιση της με ένα ακόμη δυνατό βιβλίο, το τρίτο στη σειρά, με τίτλο ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ. Αγγίζοντας τη δυναμική του ΣΕ ΑΦΗΣΑ, στο καινούριο της πόνημα ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ενδοοικογενειακή  βία, τα μυστικά που κρύβονται πίσω από αυτήν καθώς και τα ολέθρια αποτελέσματα που συνήθως τη συνοδεύουν.

Μετά την απώλεια των γονιών της η Άννα βασανίζεται από ερωτήματα για τους λόγους που αυτοκτόνησαν. Αποφάσισαν οι ίδιοι να βάλουν τέλος στη ζωή τους μέσα σε μικρό διάστημα ο ένας από τον άλλο, και αυτό δεν μπορεί να την αφήσει ήρεμη. Ζώντας η ίδια μέχρι τότε σε μία οικογένεια πρότυπο, με σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο, βρίσκεται έκπληκτη μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις.

Με τη βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων καταφέρνει να ξαναβρεί τις ισορροπίες της και να προχωρήσει. Ο ερχομός της κόρης της δίνει στην Άννα ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Φαίνεται πως έχει καταφέρει να ξορκίσει το παρελθόν, μέχρι τη στιγμή που κάποια προειδοποιητικά και απειλητικά μηνύματα που δέχεται αρχίζουν να σπέρνουν μέσα της την αμφιβολία πως οι δικοί της δεν αυτοκτόνησαν, αλλά δολοφονήθηκαν! Όσα σενάρια και αν κάνει στο μυαλό της όμως, τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη νοσηρή πραγματικότητα. Όσο βλέπουμε τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται σιγά σιγά, ο κόσμος της γκρεμίζεται συθέμελα.

Με τη γνωστή, εφαρμοσμένη συνταγή που βασίζεται στις διαρκείς ανατροπές, η συγγραφέας υφαίνει ένα γρήγορο ψυχολογικό θρίλερ που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα του.


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου