Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΥΡΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Παίρνοντας στα χέρια μου το βιβλίο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ πίστευα πως θα διαβάσω ένα βιβλίο με αστυνομικά διηγήματα, έκανα όμως λάθος. Πρόκειται για διηγήματα μυστηρίου, κάποια από αυτά δε, είναι και τρόμου.
Όπως λέει και ο τίτλος, 8 ερασιτέχνες δολοφόνοι μας αφηγούνται το πώς έφτασαν στο να διαπράξουν το έγκλημα τους. Άνθρωποι που εξαπατήθηκαν, άλλοι που βρέθηκαν μπροστά σε ανεξήγητα γεγονότα και κάποιοι που λόγω ζήλιας και οργής έφτασαν στα όρια της τρέλας.
Παρόλο που μου αρέσουν πάρα πολύ τα διηγήματα και έτσι και έγινε και με αυτό, νομίζω πως δεν μπορώ να πω πολλά για το βιβλίο γιατί λόγω του μεγέθους του σίγουρα θα σας αποκαλύψω λεπτομέρειες που πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας! Θα σας πω όμως πως πρόκειται για οχτώ πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Και παρόλο που κάποιες τις ήξερα ήδη, έστω και με κάποιες παραλλαγές, δεν μπορούσα να τις αφήσω μέχρι να ολοκληρώσω την ανάγνωση τους. Όσον αφορά τη γραφή, είναι μια εξαιρετική πρώτη προσπάθεια και από εδώ και πέρα σίγουρα θα ακολουθώ τον συγγραφέα!


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου