Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΩΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ είναι ένα φρέσκο, δροσερό και άκρως νεανικό ανάγνωσμα. Ξεκίνησα την ανάγνωση του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στην Κρήτη, και ενώ σε όλα τα ταξίδια μου προτιμώ συνήθως να γυρνάω και δεν έχω χρόνο για διάβασμα, με έκανε να θέλω να ξεκλέβω στιγμές από παντού για να το συνεχίζω!
Το πρώτο βιβλίο της Πωλίνας Νικολιδάκη λοιπόν, με ταξίδεψε ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν και σε ένα μικρό Κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου. Εκεί, σε ένα παλιό αλλά πολυτελές σπίτι μακριά από τη Χώρα του νησιού παραφύλαγε ο έρωτας την Κάθριν. Μία νεαρή σχεδιάστρια μόδας που ζει στη Νέα Υόρκη και δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Καμία έγραψα; Σχεδόν καμία! Αφού ο συμφοιτητής και συγκάτοικος της Τομ, που μόλις χάθηκε από τη ζωή, είναι Έλληνας. Καθώς θρηνεί ακόμη η ηρωίδα μας μαθαίνει ότι ο καλός της φίλος της άφησε μερίδιο από το πατρικό του σπίτι στον γενέθλιο τόπο του, και βρισκόμενη σε ένα σημείο καμπής της ζωής της αποφασίζει να τα αφήσει όλα και να πάει να δει το δώρο του. Όταν φτάνει δεν έχει και το πιο ευχάριστο καλωσόρισμα, εφόσον εκεί βρίσκει τον αδερφό του Τομ, Όντι Στάμος, έναν δυναμικό νεαρό άνδρα, ίδιο με αρχαίο θεό, που όμως φαίνεται να μην έχει και την καλύτερη γνώμη για τη φίλη του χαμένου αδερφού του. Η Κάθριν θα ερωτευτεί, θα γνωρίσει νέα πρόσωπα, θα ζήσει καταστάσεις που δεν περίμενε... Μα και θα πληγωθεί καθώς θα υπάρχουν μυστικά που θα εμφανιστούν και θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας!
Η συγγραφέας με αυτό το βιβλίο πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στον χώρο του αισθηματικού-ρομαντικού μυθιστορήματος, κάνοντας μας να περιμένουμε κάθε νέα της συγγραφική προσπάθεια. Αν είστε φαν του είδους αυτού, σας προτείνω να μην το χάσετε! 
 
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου